Κυριακή 8 Απριλίου 2012

«ΝΟΡΜΑΛ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ» στα Λαδάδικα

Οι «ΝΟΡΜΑΛ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ», μετά από ένα μήνα sold out παραστάσεων, συνεχίζουν χωρίς διακοπή για το Πάσχα. Ο Ντάννυ, ο Μπέρνι, η Ντέμπορα και η Τζόαν σας υποδέχονται στο GAIA LIVE /SOFITA THEATRE-BAR, στα Λαδάδικα και τη Μεγάλη Δευτέρα και τη Μεγάλη Τρίτη, 9 και 10 Απριλίου στις 21:00.
«ΝΟΡΜΑΛ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ», ή αλλιώς 2 άντρες και 2 γυναίκες λίγο πριν τα 30 σε μία μεγαλούπολη της Ευρώπης, στον καιρό της κρίσης, ζουν έντονα αληθινά και παράλογα συναισθήματα. Ζουν εικόνες και ακραίες καταστάσεις. Ζουν στιγμές του χρόνου και στιγμές του νου. Κεντρικά θέματα του έργου η φιλία και ο έρωτας. Η ανάγκη για επικοινωνία.
Βασισμένο στο έργο του κορυφαίου αμερικανού συγγραφέα David MametSexual Perversity in Chicago”, τη μοναδική κωμωδία που έγραψε στην καριέρα του, όπως έχει πει και ο ίδιος, οι “ΝΟΡΜΑΛ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ», κρύβουν πίσω από τις ξεκαρδιστικούς  διαλόγους τις τρελές καταστάσεις και τις αυτοκαταστροφικές οντότητες, έναν απρόσμενο λυρισμό. Ο ίδιος ο Mamet λέει για τους 4 πρωταγωνιστές του έργου: «Οι χαρακτήρες μου, παλεύουν για την ανάγκη της ανθρωπιάς, η οποία δεν υπάρχει πουθενά σε αυτό αλλά και στα υπόλοιπα έργα μου».
Μέσα από 28 σκηνές, που τρέχουν με κινηματογραφικούς ρυθμούς, παράλληλες δράσεις και πολύ μουσική, η παράσταση της Dada-Art, μπολιάζοντας το έργο με νέα κείμενα και δράσεις, πάντα ακολουθώντας το «ρυθμό Mamet», δίνει με φρενήρεις ρυθμούς το συναισθηματικό και πνευματικό αδιέξοδο στην καρδιά της αστικής κοινωνίας.
Ο σκηνοθέτης του έργου Γρηγόρης Αποστολόπουλος, λέει για την παράσταση: “Το δικό μας θέατρο αφορά τα αδιέξοδα και την ανακύκλωση συναισθημάτων. Το παράλογο του να λες σ’ αγαπώ. Τα περιστασιακά one night stand σε μία προσπάθεια να αγαπηθείς. Την  αγωνία να κρατήσεις τις ισορροπίες σου σε μία κρίση που ριζώνει βαθιά και στην προσωπική ζωή. Οι ΝΟΡΜΑΛ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ αφορούν τους ανθρώπους που τρομάζουν από το αληθινό συναίσθημα. Που φαινομενικά περνούν καλά, γελούν και πίνουν και τραγουδούν, αληθινά όμως κρύβουν την μοναξιά τους. Αφορούν τους ανθρώπους που ζουν με το βωμό των αναμνήσεων και εκεί θυσιάζουν την επαφή…»
Οι ΝΟΡΜΑΛ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ ξεκινούν σε έναν νέο χώρο στον 1ο όροφο του GAIA LIVE (Δόξης 5 και Σαλαμίνος- Λαδάδικα, απέναντι από το ξενοδοχείο MEDITERANEE, τηλ. 2310 513654), το SOFITA bar-theatre, ένα εξαιρετικής αισθητικής θέατρο χωρητικότητας 180 θεατών, κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ και  ΤΡΙΤΗ στις 21:00 και για 10 μόνο παραστάσεις.
Συντελεστές
Σκηνοθεσία / Διασκευή : Γρηγόρης Αποστολόπουλος
Σκηνικά / Κοστούμια: Θανάσης Κολαλάς
Πρωτότυπη Μουσική: Κωσταντίνος Αποστολόπουλος
Μουσική Επιμέλεια: Στέφανος Τσιτσόπουλος
Φωτισμοί: Αντώνης Σκορδίτης
Video Art: Γρηγόρης Αποστολόπουλος, Κωσταντίνος Πάσχος
Χορογραφία: Σταύρος Βαρούσης
Τεχνική Υποστήριξη: ENLIGHT
Οργάνωση Παραγωγής: Βίκυ Κιουτσούκη
Βοηθός  Σκηνοθέτη: Τατιάνα Νικολαίδου
Διεύθυνση Φωτογραφίας (video): Δράκος Πολυχρονιάδης
Styling: Γλύκα Μπάβα
Σχεδιασμός αφίσας: ADMINE
Φωτογραφίες: Κώστας Αμοιρίδης
Ψυχική ηρεμία προσέφερε ευγενικά ο Κρέων Σαπίδης
Στο τραγούδι «ΝΟΡΜΑΛ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ» μουσική έγραψε ο Κωσταντίνος Αποστολόπουλος και στίχους ο Διογένης Δασκάλου
ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ:
Αλέξανδρος Ζαφειριάδης, Ορέστης Παλιαδέλης, Λίζα Νεοχωρίτη, Τίνα Λεωνορά
Παραγωγή: Dada-Art  www.dada-art.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...