Τρίτη 2 Απριλίου 2013

«ΑΜΟίΡΟΥ ΑΜΝΗ΄ΣΕΙΑ»

«…Η απόσταση από το “τίποτε” στο “ελάχιστο”
είναι πολύ μεγαλύτερη παρ’ ότι  από το “ελάχιστο” στο “πολύ”…» , Οδυσσέας Ελύτης

Η θεατρική Ομάδα «Λωτοφάγοι» , διανύοντας την τέταρτη συνεχή χρονιά της, έχει ξεκινήσει από τον Οκτώβριο του 2012 ένα σεμιναριακό  κύκλο μαθημάτων “Devised Theatre”, τα αποτελέσματα του οποίου θα παρουσιάσει το Σάββατο 06 και την Κυριακή 07 Απριλίου στο θέατρο Eliart.

Κατά την διάρκεια των  έξι μηνών που πέρασαν δημιουργήθηκε μια ομάδα νέων ανθρώπων, που αποφάσισε να ασχοληθεί με το σήμερα. Το πώς βλέπει και αντιμετωπίζει το σήμερα ένας νέος άνθρωπος. Έτσι λοιπόν «γεννήθηκε» και ο κύριος Άμοιρος, ο οποίος σαν ένας άλλος Οδυσσέας, θα περιπλανηθεί σε όλα αυτά που έχει να αντιμετωπίσει ο καθένας μας, σε αυτή την εποχή που ζούμε, αναζητώντας την ΟΔΟ ΕΥΤΥΧΙΑΣ. Ο Κύκλωπας και η Ναυσικά, μεταμορφώνονται στην ΑΜΟίΡΟΥ ΑΜΝΗ΄ΣΕΙΑ ,σε άλλες προκλήσεις και εμπόδια, όπως δόξα, χρήμα κ.ο.κ.

Ας ταξιδέψουμε μαζί με τον Άμοιρο και ας δούμε αν θα καταφέρει να βρει την δική του  …Ιθάκη, ή ας σκεφτούμε αν θα τα καταφέρναμε  και εμείς στην θέση του.

Διάρκεια Παράστασης: 60 λεπτά – Είσοδος (γενική): 6 € - Είδος: Devised Theatre
Mια παράσταση από ερασιτέχνες  ηθοποιούς, αποτέλεσμα του εργαστηρίου  «Θέατρο Επινόησης»

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Αθηνά Αρσένη 
Παίζουν: Γιώργος Μαντάς, Μαρία Παναγιωτοπούλου, Φίλιππος Μοσχάτος, Ελεάννα Γιασεμή, Λορένα Κονόμι, Χριστίνα Σιδέρη, Τόνια Φόρτσα, Άρης Κομηλάγιος , Νίκος Βατικιώτης
Ενδυματολογία: Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα
Βοηθός Σκηνοθέτη- Μουσική  Επιμέλεια: Νίκος Βατικιώτης
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Ηλιάς Γεραφέντη
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...