Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

"Five 4U" (ΧΘΕΣ – ΣΗΜΕΡΑ – ΠΑΝΤΑ)

Μετά την  μεγάλη επιτυχία που σημείωσε τα δύο  τελευταία έτη, η μουσικοθεατρική  παράσταση Χθές – Σήμερα – Πάντα, η ερμηνεύτρια μεγάλων ελλήνων και διεθνών δημιουργών ΛΟΡΝΑ, θα παρουσιάσει για τη σεζόν 2011-2012 στον πλήρως ανακαινισμένο χώρο του Θεάτρου «ΘΥΜΕΛΗ» ΕΛΛΗΣ ΒΟΖΙΚΙΑΔΟΥ, την μουσικοθεατρική παράσταση “Five 4U”.  
Παραστάσεις θα δίνονται κάθε Παρασκευή ώρα 19:00 – Σάββατο ώρα 18:00 και 21:30 και Κυριακή ώρα 19:00  
Εναρξη  παραστάσεων Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 19:00.
Σε τέσσερις ενότητες θα αναβιώσουν σε μια ζεστή θεατρική ατμόσφαιρα, η Παλιά Αθήνα, το μελωδικό/ρομαντικό Παρίσι, το φαντασμαγορικό Hollywood και τα αγαπημένα σε όλους μας τραγούδια απο τον ελληνικό κινηματογράφο. 
Την ερμηνεύτρια  πλαισιώνουν τέσσερις ταλαντούχοι  ηθοποιοί – χορευτές – τραγουδιστές: Μαρία Δρακοπούλου (β’ διανομή Μιράντα Κοροβίλα), Ανδρέας Παπαγιαννάκης, Mαρία Στάβαρη και Γιώργος Μαγκίνης. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Έλλη Βοζικιάδου, τα κείμενα ο Ιάκωβος Αυλητής, τα σκηνικά ο Χάρης Σεπεντζής, τα κοστούμια η Έλσα Βώκου και τις χορογραφίες η Κική Σελιώνη και η Όλγα Σπυράκη. Τα τραγούδια και τη μουσική της παράστασης επιμελούνται και ενορχηστρώνουν ο Δαυίδ Ναχμίας, ο Κώστας Αναδιώτης, ο Πάνος Δέρβος και ο Βασίλης Ποτήρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...