Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Hollywood η Επίδαυρος

Kevin Spacey, at the HBO post-Emmys party, in 2008Image via Wikipedia

Το Bridge Project έρχεται στην Επίδαυρο και ο Sam Mendes σκηνοθετεί τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Old Vic Theatre Kevin Spacey  στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Ριχάρδου Γ'.Η υπερατλαντική συνεργασία επανενώνει τους δύο άντρες για πρώτη φορά μετά το Αmerican Beauty, για το οποίο κέρδισαν και οι δύο τα βραβεία Bafta και Οσκαρ. Θα δοθούν τρεις παραστάσεις στο Αργολικό Θέατρο την Παρασκευή 29, το Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Ιουλίου, ενώ θα υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι σε μεγάλα videowalls.

Ο θίασος επανδρώνεται με κορυφαίους Αμερικανούς και Βρετανούς ηθοποιούς και ξεκινάει μια διεθνή περιοδεία προτού καταλήξει στη Νέα Υόρκη. Και βέβαια, ο Σαμ Μέντες, ιδρυτής και καλλιτεχνικός διευθυντής του Donmar Warehouse επί μία δεκαετία, έχει σκηνοθετήσει θεατρικές παραστάσεις στο Βασιλικό Σαιξπηρικό Θέατρο, στο Εθνικό Θέατρο της Μεγάλης Βρετανίας, στο Γουέστ Εντ και το Μπρόντγουεϊ, ενώ η φιλμογραφία του περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- τις περίφημες ταινίες «Ο δρόμος της απώλειας» και «Ο δρόμος της επανάστασης».

Το Φεστιβάλ Αθηνών εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την έγκαιρη παραλαβή των εισιτηρίων της παράστασης "Ριχάρδος Γ', ώστε να αποφευθεί ταλαιπωρία όσων έχουν κάνει κράτηση.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Παρακαλούμε τους φίλους του Φεστιβάλ που έχουν κάνει κράτηση για τις παραστάσεις «Ριχάρδος Γ'», στις 29, 30 ή 31 Ιουλίου, στην Επίδαυρο, να παραλάβουν τα εισιτήριά τους είτε από τα Εκδοτήρια - Πανεπιστημίου 39, Δευτέρα - Παρασκευή 08.30-16.00 & Σάββατο 09.00-14.30 - είτε από το Ηρώδειο – καθημερινά 09.00-14.00 & 18.00-20.00 – είτε, έως τις 20 Ιουλίου, από τους χώρους των παραστάσεων στην Πειραιώς 260 – 19.00-20.00.

Η εκ των προτέρων παραλαβή των εισιτηρίων στους χώρους της Αθήνας έχει στόχο τη διευκόλυνση των χιλιάδων φίλων που έχουν προκρατήσει εισιτήρια για την πολυαναμενόμενη παράσταση, προκειμένου να αποφύγουν το συνωστισμό και τις καθυστερήσεις με ατελείωτες ουρές μπροστά από τα ταμεία του Αρχαίου Θεάτρου της Επιδαύρου".
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...