Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

The Art Studio : Η Σχολή του Ν. Μουρατίδη στο Γκάζι

Το TAS [The Art Studio], η πλέον σύγχρονη σχολή φωνής – κίνησης – επικοινωνίας που ανήκει στον όμιλο Μαροσούλη (REX, VOX, Ιερά Οδός, κ.α.), δημιουργήθηκε για να αγκαλιάσει όλους όσους θέλουν να ασχοληθούν με επαγγέλματα τα οποία απαιτούν εξειδικευμένη χρήση της φωνής, του σώματος, της κίνησης, της επικοινωνίας, των δημόσιων σχέσεων και της συνολικής εικόνας τους.

H σχολή The Art Studio λειτουργεί υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση τριών πολύ έμπειρων στο χώρο ανθρώπων: η σολίστ τραγουδιού και καθηγήτρια φωνητικής Τζίνα Πούλου, η χορογράφος και σκηνοθέτης Αποστολία Παπαδαμάκη και ο μουσικός παραγωγός Νίκος Μουρατίδης ένωσαν τις δυνάμεις και τις γνώσεις τους έχοντας στόχο να προετοιμάσουν τους καλλιτέχνες του μέλλοντος.

Το The Art Studio είναι μια πρότυπη σχολή που απευθύνεται σε:
Τραγουδιστές όλων των στυλ και ειδών τραγουδιού που θέλουν να βελτιώσουν τον τρόπο που ερμηνεύουν, κινούνται και προβάλλονται πάνω στη σκηνή, και θέλουν να εδραιωθούν ως καλλιτέχνες στο χώρο.

Ηθοποιούς που θέλουν να διευρύνουν τον τομέα συνδυασμός κίνησης - φωνής - σκηνικής ετοιμότητας.
Χορευτές που θέλουν να εξασκήσουν την φωνή τους παράλληλα με την κίνηση.
Επαγγελματίες που θέλουν να ενισχύσουν το image τους στον χώρο εργασίας τους, αποκτώντας σωστή εκφορά λόγου σε συνδυασμό με προσωπική γλώσσα σώματος, προβολή και αυτοπεποίθηση (στελέχη επιχειρήσεων, τηλεοπτικούς δημοσιογράφους, εκπαιδευτικούς, κα.).

Οι σπουδαστές της σχολής The Art Studio θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν από σημαντικούς επαγγελματίες του χώρου, να έρχονται καθημερινά σε επαφή με επώνυμους του μουσικού, θεατρικού, χορευτικού & καλλιτεχνικού στερεώματος, καθώς και να κάνουν την πρακτική τους και να επιλέγονται για μελλοντικές συνεργασίες στις μουσικές σκηνές του ομίλου Μαροσούλη (REX, VOX, Ιερά Οδός, κ.α.).

Oι εγκαταστάσεις του The Art Studio βρίσκονται σ΄ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας, το Γκάζι, εύκολα προσβάσιμο με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Η σχολή συνδυάζει την απλότητα με τον μοντερνισμό και την άνεση με την λειτουργικότητα, διαθέτοντας αίθουσες χορού και τραγουδιού, stage για πρόβες και live παραστάσεις, καθώς και χώρους όπου οι σπουδαστές μπορούν να συγκεντρώνονται και να χαλαρώνουν πριν από τα μαθήματα.

Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών, στο www.theartstudio.gr

Όλα σε μία σχολή στο Γκάζι: The Art Studio/ Voice - Body - Image.

THE ART STUDIO
Βουτάδων 6- Γκάζι
ΤΗΛ: 2130185185
FAX: 2130185181
Ε-mail: tas@theartstudio.gr
www.theartstudio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...