Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Θέατρο ΘΥΜΕΛΗ : Κεντρική σκηνή - Μουσική Παράσταση "Full Screen"

Ένα πρωτότυπο μουσικο-κινηματογραφικό μιούζικαλ έρχεται στο θέατρο «ΘΥΜΕΛΗ-ΕΛΛΗΣ ΒΟΖΙΚΙΑΔΟΥ» από αρχές Δεκεμβρίου 2012. Μια εντυπωσιακή παράσταση με πολλή μουσική, χορό, ατέλειωτο κέφι και μοναδικές ερμηνείες από τη γνωστή ερμηνεύτρια ΛΟΡΝΑ και μία ομάδα λαμπερών performers με θέμα τον ελληνικό και ξένο κινηματογράφο είναι προ των πυλών. Την παράσταση συνοδεύει φαντασμαγορικό οπτικό υλικό (video και slide show), μεταφέροντας στην αίθουσα του θεάτρου τη μαγεία της μεγάλης οθόνης και ζωντανεύοντας επί σκηνής τις πιο αγαπημένες ταινίες που άφησαν εποχή. Το πρώτο μέρος περιλαμβάνει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του παλιότερου και σύγχρονου διεθνούς κινηματογράφου, με μεγάλη έμφαση στα δημοφιλέστερα musicals και το δεύτερο μέρος αγαπημένα τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο. 

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Έλλη Βοζικιάδου, τη μουσική επιμέλεια και μουσική διδασκαλία η Λόρνα, την επιμέλεια των σκηνικών ο Κώστας Ζωγραφόπουλος, τις χορογραφίες η Ευδοκία Βεροπούλου, τα κοστούμια η Έλσα Βώκου, την ενορχήστρωση ο Βασίλης Ποτήρης και τη σκηνοθεσία και μοντάζ οπτικού – video η oμάδα whartever. Στο πιάνο ο Νικόλας Μπράβος.
            Διάρκεια: 150’
Παραστάσεις: Σάββατο 18.00’ (λαϊκή απογευματινή) και 21.00 και
Κυριακή 19.00.
Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 15 ευρώ, 10 ευρώ (λαϊκή απογευματινή), 10 ευρώ φοιτητικό. Ειδική τιμή για group, συλλόγους, λέσχες φιλίας, εταιρείες κ.α. άνω των 20 ατόμων, 8 ευρώ το άτομο. (Για ελάχιστο αριθμό 50 ατόμων τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ με μεταφορά με πούλμαν).
Παρκινγκ: Πλησίον θεάτρου (ειδική τιμή 5 ευρώ μόνο για τους πελάτες μας με την επίδειξη του εισιτηρίου).
Το θέατρο «ΘΥΜΕΛΗ» από το 2008 λειτουργεί πλήρως ανακαινισμένο, με σύγχρονα συστήματα εξαερισμού κλιματισμού, ήχου και εικόνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...