Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Συγκέντρωση καλλιτεχνών αύριο στο Υπουργείο Πολιτισμού

Παύλος Γερουλάνος @opentourism III  02Image by karpidis via Flickr "Διαδικτυακή συζήτηση πολιτών, σχετικών και άσχετων" χαρακτηρίζει τη διαβούλευση που πραγματοποίησε το Υπουργείο Πολιτισμού για τις θεατρικές επιχορηγήσεις η επιτροπή διαμαρτυρίας από τον χώρο του επιχορηγούμενου θεάτρου.

Όπως υποστηρίζει η επιτροπή σε ανακοίνωσή της, «ο χώρος του θεάτρου ανησυχεί σοβαρά και προβληματίζεται από τη μόνιμη τακτική του υπουργού να ανακοινώνει διαβουλεύσεις, πλαίσια, να δίνει υποσχέσεις, χωρίς ποτέ να υλοποιεί τίποτα».
Η επιτροπή καλεί καλλιτέχνες, ανθρώπους του πνεύματος, εργαζομένους στο θέατρο και απλούς θεατές να συγκεντρωθούν αύριο, Τρίτη, στον προαύλιο χώρο του Υπουργείου Πολιτισμού στις 12:00 το μεσημέρι, σε μία νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Η επιτροπή, που εκλέχτηκε από την ειρηνική συγκέντρωση της 24ης Μαΐου, αποτελείται από τους: Λευτέρη Βογιατζή, Λυδία Κονιόρδου, Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο, Ξένια Καλογεροπούλου, Μάγια Λυμπεροπούλου, Μάνια Παπαδημητρίου, Βασίλης Πουλαντζάς, Δημήτρης Τάρλοου και Αιμιλία Υψηλάντη.
Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...