Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

THE TIGER LILLIES FREAKSHOW

Fusion 2010 - The Tiger Lillies (4)Image by stinker via FlickrΤίποτα πιο φυσιολογικό, από το να είσαι διαφορετικός…
Η παραγωγή του Θεάτρου Badminton που αποθεώθηκε από κοινό και κριτικούς στην ευρωπαϊκή της περιοδεία επιστρέφει…29 Ιουνίου – 2 Ιουλίου 2011 στο Badminton.

Το Tiger Lillies Freakshow είναι η πρώτη ολοκληρωμένη παραγωγή του Θεάτρου Badminton που έγινε για τα 20 χρόνια του αγαπημένου λονδρέζικου ανατρεπτικού συγκροτήματος.

Η παγκόσμια πρεμιέρα του Freakshow έγινε στο Θέατρο Badminton την…Τρίτη και 13 Ιανουαρίου του 2009. Η επιτυχία της ελληνικής αυτής παραγωγής, οδήγησε την παράσταση από τότε σε μια εκτεταμένη περιοδεία στα σημαντικότερα φεστιβάλ και σε διακεκριμένες αίθουσες σε όλη την Ευρώπη. Ενδεικτικά αναφέρονται τα Tollwood Festival του Μονάχου, Wintergarten του Βερολίνου, Winterfest του Σάλτσμπουργκ, Gasometer της Βιέννης, και τα εθνικά θέατρα του Pecs (πολιτιστική πρωτεύουσα 2010, Ουγγαρία) και της Χιρόνα (Ισπανία), καθώς και το αναγνωρισμένου κύρους Prinzregenten Theatrer του Μονάχου και το Savoy του Ελσίνκι, μεταξύ άλλων. Όπου κι αν παρουσιάστηκε, η παράσταση απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από τον Τύπο, το θαυμασμό/φανατισμό του κοινού και το δυνατό του χειροκρότημα.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΡΙΕΣ  ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...