Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Ένα μάτσο Βιόλες: Μια λαμπερή πρεμιέρα

Μυριάγκου, Παναγόπουλος, Ναυπλιώτη, Καστάνη
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης Ένα μάτσο Βιόλες, του Παναγιώτη Παναγόπουλου, στο Θέατρο 104 Κέντρο Λόγου και Τέχνης των Εκδόσεων Καστανιώτη.

‘Ένα τρυφερό χρονικό μιας ολόκληρης ζωής ενός "αφανή" ήρωα, του Πέτρου Παπαδόπουλου και των γυναικών που συμπορεύτηκαν μαζί του. Ένα ματσάκι βιόλες, που τις παρακολουθούμε να ανθίζουν, να μεγαλώνουν, να ευωδιάζουν και να μαραίνονται.


Αλεξανιάν, Παναγόπουλος, Μπότση
Ένα έργο που καλύπτει τις δεκαετίες σαν νερό και τις γυναίκες σαν ένα λεύκωμα που γράφαν στα Γυμνάσια. "Τι εστί φιλία?". Κι αν με τα χρόνια έχασαν οι λέξεις την αξία τους, εμείς θα επιμένουμε στο κύκλο, να κρατιόμαστε σφιχτά!

Μια τρυφερή κωμωδία, ένα έργο αφιερωμένο στη φιλία, στις παρέες και στη γενιά που γίνεται σαράντα που στόχευσε κατευθείαν στις καρδιές των φίλων και συναδέλφων που ήρθαν να την παρακολουθήσουν.

Ο συγγραφέας, συν-σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί σε αυτό το έργο για τις ζωές μας, παρέα με τον Ταξιάρχη Χάνο-στη πρώτη σκηνοθετική του απόπειρα. 

Βασ. Θωμόπουλος, Μαρία Ανδρούτσου
Ένας μεγάλος θίασος από δέκα γυναίκες,ερμήνευσαν τις "Βιόλες" σε όλες τις ηλικίες. Οι πολύ δυνατές Αιμιλία Βασιλακάκη,Μαρία Γεωργιάδου, Ασπασία Κοκόση, Ιζαμπέλα Λουίζα Κυριαζή, Χριστίνα Μανουσάκη, Ανδρομάχη Μαρκοπούλου, Καλλιρρόη Μυριαγκού, Δώρα Σαμψώνα, Μαρία Σκαφτούρα και Βούλα Τσαπακίδη, υπόσχονται μεγάλες στιγμές!

ΣΚΗΝΙΚΑ-ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΩΝ: Σάλλυ Ασημάκη
ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ: Ανδρομάχη Βαρσάμη
ΤΡΑΓΟΥΔΙ της παράστασης: Δόμνα Κουντούρη

Ώρες Παραστάσεων & Τιμές:
Δευτέρα, Τρίτη: 21:15
Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ

104 Κέντρο Λόγου και Τέχνης των Εκδόσεων Καστανιώτη
Θεμιστοκλέους 104 & Καλλιδρομίου, Αθήνα
Τηλ. κρατήσεων 2103826185

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...