Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Σε λειτουργία τον Ιούνιο ο «Μαγικός Κόσμος του Χάρι Πότερ»

Ορλάντο, Φλόριντα: Η αναμονή τελειώνει για τους θαυμαστές του Χάρι Πότερ, αφού το θεματικό πάρκο που δημιουργήθηκε, με βάση τα βιβλία του νεαρού μάγου, ανοίγει τις πόρτες του στις 18 Ιουνίου, στο Ορλάντο των ΗΠΑ.
Ελάχιστες λεπτομέρειες είχαν γίνει μέχρι τώρα γνωστές για τον «Μαγικό Κόσμο του Χάρι Πότερ». Η εταιρία Universal Orlando έχει ήδη αρχίσει να πουλάει πακέτα διακοπών, που περιλαμβάνουν διαμονή σε ξενοδοχεία μέσα στο πάρκο και είσοδο στα διάφορα θεάματα.
Κάθε λεπτομέρεια του πάρκου ακολουθεί πιστά τα βιβλία της Ρόουλινγκ. Έτσι, οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν βουτυρόμπυρα και χυμό κολοκύθας στο εστιατόριο «Τρία Σκουπόξυλα» και να φτιάξουν το δικό τους ραβδί στο κατάστημα του Ολιβάντερ.
Ένα από τα βασικά θεάματα του πάρκου είναι «Το Απαγορευμένο Ταξίδι του Χάρι Πότερ», που περνά από το γραφείο του Ντάμπλντορ, τον Πύργο του Γκρίφιντορ και καταλήγει στην αίθουσα του μαθήματος της Αμυνας Εναντίον των Σκοτεινών Τεχνών.
Το ταξίδι συνεχίζεται έξω από το κάστρο και οι επισκέπτες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον ουγγρικό κερκόκερο, την τεράστια αράχνη Ακρομαντούλα, τους παράφρονες και την Ιτιά που δέρνει.
Επίσης, οι θαυμαστές του Χάρι Πότερ θα μπορούν να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία να πετάξουν στην πλάτη ενός δράκου και να ζήσουν στιγμές από το Τρίαθλο Μαγείας.
Τέλος, μια πιο «ανώδυνη» οικογενειακή βόλτα θα τους οδηγήσει στην καλύβα του Χάγκριντ και στους ιππόγρυπες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...