Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

«Αυτό που θέλουν οι γυναίκες» στo PARALIA LIVE

Τι  είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες; Στο ερώτημα αυτό, το οποίο έχει απασχολήσει γενιές και γενιές, έχει καταστρέψει σχέσεις , οικογένειες και έχει δημιουργήσει σε αμέτρητους άντρες νευρικούς κλονισμούς και ψυχολογικά προβλήματα, προσπάθησε να απαντήσει ο Ιάκωβος Μυλωνάς (μήπως
και σωθεί και ο ίδιος ) και τα κατάφερε , δημιουργώντας έτσι το καινούριο του έργο ΄΄ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ΄΄ Ένα έργο γεμάτο χιούμορ, αισθησιασμό , ρομαντισμό, αθωότητα, χορό , τραγούδι και φυσικά γεμάτο απαντήσεις.

Η ανατρεπτική παράσταση της χρονιάς. Τίποτα δε  μένει κρυφό. Οι γυναίκες κυριολεκτικά ξεγυμνώνονται στα μάτια των αντρών. Ήρθε η ώρα να μάθουμε πραγματικά τι θέλουν χωρίς λογοκρισία. Ο Ιάκωβος Μυλωνάς και ο Ερμόλαος Ματθαίου ξεδιπλώνουν μπροστά στα μάτια των θεατών όλες τις σκέψεις τους. Τρεις υπέροχες γυναίκες η Χριστίνα Πομόνη, η Στεργία Μιχαήλου και η Αθηνά Βαλκώνη μεγαλώνουν μπροστά στα μάτια μας περνώντας απΆ όλες τις ηλικίες. Από μικρά κοριτσάκια μέχρι ώριμες γυναίκες.

Μας δείχνουν με πολύ χιούμορ, αθωότητα και συγχρόνως ακατέργαστο αισθησιασμό όλα αυτά που τους συμβαίνουν ή που θέλουν να τους συμβούν. Όλα αυτά που σκέφτονται κι όλα αυτά που πραγματικά θέλουν.  Μας τα λένε όλα! Για το πώς βλέπουν τη ζωή, τους άντρες, τις άλλες γυναίκες. .

Μας λένε για τους πειραματισμούς που κάνουνε πάνω στο σεξ και πάνω στους εαυτούς τους.Ενα μιούζικαλ με πολύ γέλιο, χορό & τραγούδι ανακαλύπτοντας έτσι το μαγικό κόσμο των ΓΥΝΑΙΚΩΝ!

Παρασκευή, Σάββατο Στις 21.15Διαθέσιμο : ΠΑΡΚΙΝΓΚ
ΤΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗ ΜΟΔΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΡΟΒΓΕΝΗ
ΠΑΙΖΟΥΝ
ΙΑΚΩΒΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ
ΕΡΜΟΛΑΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΥ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΟΜΟΝΗ
ΣΤΕΡΓΙΑ ΜΙΧΑΗΛΟΥ
ΑΘΗΝΑ ΒΑΛΚΩΝΗΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : Ιάκωβος Μυλωνάς

ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ: Έλενα EvteevaΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΩΝ: Μάγδα Καλορίτη
ΦΩΤΙΣΜΟΙ : Ανδρέας ΚοζακόπουλοςΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : Ιάκωβος Μυλωνάς
ΒΟΗΘ. ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ : Χριστίνα Ζαχάρωφ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: Δημήτρης Κιουλάφης

Είσοδος με ποτό 10 euro
Φιάλη: 80 euro

PARALIA LIVE Λ. Ποσειδώνος 64 ,Τηλ. Κρατήσεων 6983464299

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...