Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

"ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" είδαν οι επώνυμοι...

Μαρινάκης, Τοσουνίδης, Γεωργιάδου, Αλεξανιάν, Ντενίση
Τον Παύλο Κοντογιαννίδη και τους συνεργάτες του, τίμησαν με την παρουσία τους οι άνθρωποι του θεάτρου, της μουσικής, των γραμμάτων, αλλά και πλήθος δημοσιογράφων, επιχειρηματιών, πολιτικών και ανθρώπων που αγαπούν το θέατρο. Το παρόν στην Επίσημη Πρεμιέρα του ΘΕΑΤΡΟΥ ΓΚΛΟΡΙΑ με την κωμωδία των Α.Σακελλάριου, Χ. Γιαννακόπουλου ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ, σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Νοεμβρίου, έδωσαν οι παρακάτω ενδεικτικά αναφερόμενοι: 

Νατ. Θεοδωρίδου
Μιμή Ντενίση, Νατάσα Θεοδωρίδου, Τζέσυ Παπουτσή, Μαρία Ιωαννίδου, Μαρία Γεωργιάδου, Ελένη Φιλίνη, Ροζίτα Σώκου, Ζωή Φυτούση, Στέλλα Παπαδημητρίου, Νικολέτα Βλαβιανού, Φωτεινή Ντεμίρη, Τίνα Σακελλάριου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Ομηρος Ευστρατιάδης, Δημήτρης Καλλιβωκάς, Ηλίας Λογοθέτης, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Θανάσης Ευθυμιάδης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Μελίνα Ασλανίδου, Ηρώ, Θάνος Καλλιώρας, Θανάσης Ευθυμιάδης, Στέλιος Καλαθάς, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Βασίλης Κικίλιας και πολλοί άλλοι.

Στο φουαγιέ του θεάτρου, μετά το πέρας της παράστασης, περίμεναν τους καλεσμένους, εκλεκτά εδέσματα ευγενική προσφορά του ATHENS PARK HOTEL και εκλεκτά κρασιά ευγενική προσφορά απο το ΚΤΗΜΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ- ΚΤΗΜΑ ΝΕΜΕΙΟΝ. 

Κοντογιαννίδης - Παπουτσή
Τα θετικά σχόλια, το γέλιο και τα χειροκροτήματα κατά την διάρκεια της παράστασης, οι εκφράσεις χαράς και ικανοποίησης των θεατών, ήταν το επιστέγασμα της προσπάθειας όλων των συντελεστών και της παραγωγού κας. Καλλιόπης Δήμου.

Ενα τεράστιο ευχαριστώ εκ μέρους των κ.κ. Παύλου Κοντογιαννίδη, Χριστίνας Αλεξανιάν, Παύλου Ορκόπουλου, Ιωσήφ Μαρινάκη, Σοφίας Βογιατζάκη, Θοδωρή Ρωμανίδη, Μάκη Πατέλη, Γιώργου Χαλεπλή, Λουκίας Στεργίου, Ιωάννας Ασημακοπούλου, προς όλους τους παρευρισκόμενους, που τους τίμησαν με την παρουσία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...