Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Θέατρο ΓΚΛΟΡΙΑ: "Θα σε κάνω Βασίλισσα" έως και 29 Απριλίου

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Οι παραστάσεις της επιτυχημένης κωμωδίας «ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ» των Α. Σακελλάριου – Χ. Γιαννακόπουλου, που ανέβηκε εφέτος στο ΘΕΑΤΡΟ ΓΚΛΟΡΙΑ και αγκαλιάστηκε απο το θεατρόφιλο κοινό, λόγω μεγάλης ζήτησης, θα παραταθούν έως και την Κυριακή 29 Απριλίου.

«ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ» Διασκευή – σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου, σκηνικά/κοστούμια του Αγγελου Μέντη, μουσική Διονύση Τσακνή, κινησιολογία Φωκά Ευαγγελινού. Παίζουν: Παύλος Κοντογιαννίδης, Χριστίνα Αλεξανιάν, Παύλος Ορκόπουλος, Ιωσήφ Μαρινάκης, Σοφία Βογιατζάκη, Γιώργος Χαλεπλής, Θοδωρής Ρωμανίδης, Μάκης Πατέλης, Λουκία Στεργίου, Ιωάννα Ασημακοπούλου.


Ημέρες & ώρες παραστάσεων:

Τετάρτη:                             απογευματινή- 19:15 μ.μ.
Πέμπτη:                             απογευματινή - 19:15 μ.μ.
Παρασκευή:               βραδινή - 21:15 μ.μ.
Σάββατο:                             απογευματινή - 18:15 μ.μ. //  βραδινή - 21:15 μ.μ.
Κυριακή:                             απογευματινή - 19:15 μ.μ.

Ημέρες και ώρες Ταμείου:
Καθημερινώς απο 10:00 - 13:00  και 17:00 - 21:00, εκτός Δευτέρας.

Τηλέφωνο ταμείου: 210 3609400

Τιμές εισιτηρίων:
Πλατεία: Τετάρτη και Πέμπτη: 15 ευρώ – Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή 18 ευρώ
Εξώστης: 15 ευρώ
Φοιτητικό: 15 ευρώ

Για ανέργους, πολύτεκνους, συνταξιούχους, άτομα με ειδικές ανάγκες, φοιτητές, νέους κάτω των 18 ετών, με την επίδειξη των απαραίτητων δικαιολογητικών, ισχύει η τιμή 15 euro το άτομο για όλες τις ημέρες και ώρες των παραστάσεων απο Τετάρτη έως και Κυριακή.
 
Περίληψη του έργου:

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης στον ρόλο του πάμπλουτου αλλά σπαγκοραμμένου εργολάβου οικοδομών Αντώνη Τσιλιβίκη, κάνει δύσκολη και βαρετή την ζωή της όμορφης και νέας συζύγου του Ελένης (Χριστίνα Αλεξανιάν) και την εξαναγκάζει να συμμετάσχει σε μια κομπίνα οικονομικής αφαίμαξης του πλούσιου θείου της Peter (Παύλος Ορκόπουλος) εξ Αμερικής. Για κακή του τύχη όμως, ο θείος Peter, καταφθάνει στην Ελλάδα και προκειμένου να μην αποκαλυφθεί η απάτη, ο Αντώνης Τσιλιβίκης μεταμφιέζεται σε ενοικιαστή μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Ο θείος όμως που αγαπά πολύ την ανηψιά του, θέλει να φροντίσει για το μέλλον της και της συστήνει ένα  φίλο του πετυχημένο, ανοιχτοχέρη και κομψό επιχειρηματία τον Bill (Ιωσήφ Μαρινάκης), που προσπαθεί να κατακτήσει την όμορφη Ελένη, μπροστά στα μάτια του συζύγου της. Η Σοφία Βογιατζάκη (στο ρόλο της οικιακής βοηθού), ο Θοδωρής Ρωμανίδης με την Ιωάννα Ασημακοπούλου (το φιλικό ζευγάρι της οικογένειας) ο Μάκης Πατέλης (Υπάλληλος του Αντώνη Τσιλιβίκη), o Γιώργος Χαλεπλής (Αστυνόμος) η Λουκία Στεργίου (ενοικιάστρια), συμπρωταγωνιστούν στις κωμικοτραγικές σκηνές που εξελίσσονται μέσα στο σπίτι, οι οποίες δεν περιγράφονται, αλλά μπορούμε να τις απολαύσουμε στη σκηνή του Θεάτρου Γκλόρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...