Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Έρχεται να εντυπωσιάσει η Σιλβί!


Μια συγκλονιστική παράσταση χορού με τίτλο «Push & Solo - Shift - Two» θα παρουσιάσουν η Σιλβί Γκιγιέμ με τον Ράσελ Μάλιφαντ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 14 και 15 Οκτωβρίου και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 17 και 18 Οκτωβρίου. Δύο «ιερά τέρατα» της παγκόσμιας χορευτικής σκηνής έρχονται στη χώρα μας για να παρουσιάσουν μια παράσταση που, σύμφωνα με το διεθνή Τύπο, «θα μείνει στην ιστορία σαν η καλύτερη παράσταση της καριέρας τους». Από τη μία η μεγαλύτερη εν ζωή χορεύτρια, η προστατευόμενη του Ρούντολφ Νουρέγεφ, η πρίμα μπαλαρίνα της Όπερας του Παρισιού, του Τόκιο, της Κόβεν Γκάρντεν και της Μετροπόλιταν Όπερας της Νέας Υόρκης, η μοναδική Σιλβί Γκιγιέμ. Και από την άλλη το χοτ είδωλο της τελευταίας δεκαετίας, ο φημισμένος χορευτής και χορογράφος Ράσελ Μάλιφαντ, που είχε τιμηθεί το 2003 με το βραβείο Λόρενς Ολίβιε, ενώ το 2004 απέσπασε το πρώτο βραβείο στα Critic’s Circle National Dance Award.

Προπώληση εισιτηρίων στην Αθήνα: Στα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και στην Ομήρου 8. Τηλεφωνικές κρατήσεις στο 210-7282333.

Προπώληση εισιτηρίων στη Θεσσαλονίκη: Στο εκδοτήριο της πλατείας Αριστοτέλους και στα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης. Τηλεφωνικές κρατήσεις στο 2310-895939.
Πληροφορίες στο 210-7258510. Η προπώληση ξεκίνησε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...