Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

«Ξένοι στην ίδια πόλη» - Διαγωνισμός Κόμικς «Το Ποντίκι»

Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού κόμικς του «Π», έχοντας μελετήσει με προσοχή 134 συμμετοχές και πάνω από 500 πρωτότυπες σελίδες κόμικς, κατέληξε ήδη από τα τέλη της άνοιξης, στις ιστορίες που θεώρησε πιο άρτιες. Έφτασε τώρα λοιπόν και η ώρα των βραβείων. Έτσι την ερχόμενηΠέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, θα κυκλοφορήσει μαζί με το «Π» ένας ειδικός τόμος με τα κόμικς που διακρίθηκαν. Τίτλος του άλμπουμ: «Ξένοι στην ίδια πόλη». 100 σελίδες, 16 ιστορίες κόμικς και μπόλικες φρέσκιες ματιές για ένα τόσο επίκαιρο και καθημερινό θέμα όπως είναι ο ρατσισμός και η αντιμετώπιση των ξένων.

Επίσης, το Σάββατο 2 Οκτωβρίου θα γίνουν και επίσημα οι απονομές των βραβείων στον φιλόξενο χώρο της «Σχολής Ορνεράκη» (Θήρας 19 και Πατησίων κοντά στην πλατεία Αμερικής) στις 7 μ.μ. Εκτός από τα χρηματικά έπαθλα, τις υποτροφίες και τους τιμητικούς τίτλους, στους διακριθέντες θα δοθεί και μεγάλος αριθμός άλμπουμς με κόμικς ξένων και ελλήνων δημιουργών, προσφορά των εκδόσεων «9η Διάσταση», «Anubis», «Babelart», «Comicdom», «Jemma», «Κορμοράνος-inkpress», «ΚΨΜ», «Μαμούθ» και «Zoobus».

Στο χώρο της Σχολής θα εκτεθεί για μια εβδομάδα και σημαντικός αριθμός έργων από τις συμμετοχές του διαγωνισμού. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και τις 9 Οκτωβρίου.

Μια γιορτή για τους φίλους των κόμικς! Σας περιμένουμε για κρασάκι , ποντικο…τυράκια και κουβεντούλα με τους καλλιτέχνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...