Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Tα Κρατικά Μπαλέτα της Μόσχας τον Σεπτέμβριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Μετρώντας εξήντα πέντε χρόνια καλλιτεχνικής παράδοσης, εμφανίσεις σε περισσότερες από ογδόντα χώρες και έχοντας χορέψει μπροστά σε εκατομμύρια θεατές, τα Κρατικά Μπαλέτα της Μόσχας «Μπεριόσκα» κάνουν τις συστάσεις περιττές!

Με εμφανίσεις στα πιο φημισμένα θέατρα του κόσμου -μεταξύ των οποίων και στη Σκάλα του Μιλάνου- τα Μπαλέτα Μπεριόσκα έρχονται στις 21 Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στις 22 Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Συνδυάζοντας τον πλούτο των παραδοσιακών χορών της Ρωσίας με σύγχρονα στοιχεία, θεωρούνται ένα από τα ελάχιστα λαογραφικά μπαλέτα στον κόσμο που έχουν καταφέρει να φτάσουν σε ένα τόσο υψηλό καλλιτεχνικό και τεχνικό επίπεδο.

Η αναγνώριση των Μπαλέτων Μπεριόσκα επιβεβαιώθηκε πρόσφατα, καθώς έλαβαν το Χρυσό Μετάλλιο από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ειρήνης, ως επιβράβευση της καλλιτεχνικής τους προσφοράς στην παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά.

21 Σεπτεμβρίου, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη, τηλ.: 2107282333, Αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη», Τιμές: από 20 έως 80 ευρώ.

Προπώληση: Αθήνα, Στα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής (Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη)  και στο εκδοτήριο της οδού Ομήρου 8 στο Σύνταγμα, τηλεφωνικά, με χρήση πιστωτικής κάρτας, στο 210-7282333, ηλεκτρονικά στο www.megaron.gr.

Θεσσαλονίκη: πληροφορίες στο 2130 895800, και στα εκδοτήρια της Αριστοτέλους
τηλεφωνικά, με χρήση πιστωτικής κάρτας, στο 2310 895938, ηλεκτρονικά στο www.tch.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...