Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Δεκαπενταύγουστος με παραστάσεις του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων

Στα μέσα Αυγούστου το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων συνεχίζει την μεγάλη του θερινή περιοδεία με το έργο «Το Αμάρτημα της μητρός μου» του Γεώργιου Βιζυηνού. Με την πολύτιμη βοήθεια της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ηπείρου για τις παραστάσεις στην Ήπειρο αυτή την εβδομάδα θα δοθούν παραστάσεις στο Κεράσοβο Κόνιτσας την Παρασκευή (9/8), στο Αμπελοχώρι το Σάββατο (10/8) και στο Γρεβενίτι την Κυριακή (11/8) με ώρα έναρξης 9.30 το βράδυ, καθώς και την ερχόμενη εβδομάδα στο Ζωτικό (Σάββατο 17/8) και το Αθαμάνιο (Κυριακή 18/8) με ώρα έναρξης 9.00 το βράδυ. Για τις παραστάσεις αυτές η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Η παράσταση που θα ακολουθήσει είναι αυτή των Ιωαννίνων, όπου το έργο θα παρουσιαστεί για δεύτερη (και τελευταία φορά) στην έδρα του Θεάτρου: την Τρίτη 20 Αυγούστου, ώρα 9 μ.μ. στο Κάστρο – «Ιτς Καλέ». Γενική είσοδος 10 €. Για την παράσταση αυτή θα ισχύσουν και τα εισιτήρια που τυχόν κάποιοι είχαν προμηθευθεί για τις 10/7 (υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ) και δεν τα χρησιμοποίησαν.

Μέγας χορηγός: ΠΕΔ Ηπείρου. Χορηγοί επικοινωνίας: Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων 98,7 fm, περιοδικό «Αυλαία» Θεσσαλονίκης, ραδιοφωνικός σταθμός Αθηνών 105,5 fm «στο κόκκινο», ραδιοφωνικός σταθμός Κέρκυρας «Κύμα 90,3 fm». Υποστηρικτές: Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, Ξενοδοχεία «Olympic» και «Du Lac», εταιρείες «Κτήμα Γκλίναβος», «Ζαγόρι», «Βίκος», «ΤΕΡΝΑ Α.Ε.».

Συντελεστές της παράστασης είναι:
ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων Κεντρική Σκηνή
30ος χρόνος – θερινή θεατρική περίοδος 2012-13
Γεώργιου Βιζυηνού «Το αμάρτημα της μητρός μου»
(100η επαγγελματική θεατρική παραγωγή τουΔΗΠΕΘΕ)
- Θεατρική προσαρμογή – σκηνοθεσία: Δήμος Αβδελιώδης
- Μουσική – Στίχοι: Βαγγέλης Γιαννάκης
- Ηθοποιοί: Κωνσταντίνος Γιανακόπουλος, Ρένα Κυπριώτη
- Σκηνικός χώρος – φωτισμοί: Δήμος Αβδελιώδης
- Βοηθοί σκηνοθέτη: Γιώργος Νικόπουλος, Αθηνά Ζώτου
- Έπαιξαν οι Μουσικοί: Αλέξανδρος Αβδελιώδης πιάνο, Γιάννης Αβδελιώδης μαντολίνο- μεταλόφωνο, Γιάννης Βιλιώτης ακορντεόν-μαντολίνο, Μυρτώ Γουζίου βιολοντσέλο, Πάνος Δημητρακόπουλος κανονάκι, Γιάννης Πλαγιανάκος κοντραμπάσο-δοξάρι, Παναγιώτης Ράπτης φλάουτο-σοπράνο σαξόφωνο, Γιώργος Νικόπουλος φλογέρες, Κατερίνα Χαρμάνη ακορντεόν,
- Κατασκευή σκηνικού: Θανάσης Τζάτσος,
- Φωτογραφίες αφίσας κλπ εντύπων: Στέλιος Χουστουλάκης,
- Φωτογραφίες από τις πρόβες: Κώστας Γράβος,
- Οργάνωση παραστάσεων: Μιχάλης Μπίζιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...