Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

«ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ»

Στο Θέατρο της Δευτέρας μια  Μουσικοθεατρική παράσταση κάνει  πρεμιέρα τη Δευτέρα 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011 στις 9.00μμ στην art gallery café, ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 1 & ΓΑΛΗΝΟΥ, ΒΟΥΛΑ, 16673 210 8958866

Στα πλαίσια των παραστάσεων του θεάτρου της Δευτέρας σας προσκαλούμε σ’ ένα ταξίδι στο κόσμο της μουσικής και των τραγουδιών που γράφτηκαν για το θέατρο και τον κινηματογράφο.

Πρόκειται για μια μουσικό-θεατρική παράσταση που με αφετηρία την «Οδό Ονείρων» του Μάνου Χατζιδάκι, θα κάνει στάσεις στην «Αυλή των θαυμάτων» του Ιάκωβου Καμπανέλη στη «Γειτονιά των Αγγέλων» του Μίκη Θεοδωράκη, στον «Παράδεισο» της Στέλλας του Μιχάλη Κακογιάννη και όχι μόνο.

Θα συνταξιδέψουμε με την Έλλη Λαμπέτη και τον Δημήτρη Χορν, την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, την Λόλα, την Μαίρη Χρονοπούλου και άλλους για να τερματίσουμε στον γλυκό σταθμό των αναμνήσεων και των συναισθημάτων που μας χάρισαν τα έργα τους.

Σταθμάρχης σ’αυτό το ταξίδι θα είναι ο ηθοποιός Δημήτρης Αγοράς και οδηγός του τρένου η τραγουδίστρια Κατερίνα Κουρεντζή. Μηχανικοί οι Γιώργος Σαλτάρης (πιάνο) & Τάσος Ανυφαντής (μπουζούκι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...