Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

u-hoo T-shirt Stories @ Black Duck Κάθε ...σκουτί κι ένα μηνυμα

T-shirt ευκολοφόρετο, φτηνό, άλλοτε φτηνιάρικο, άλλοτε πανάκριβο λόγω ετικέτας , logo, trendy ιδέας ... άλλα στις μέρες μας το ρούχο που μπορεί να φορεθεί παντού .

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Καφάτος (έμπειρος δημοσιογράφος και ο αρχισυντάκτης του "Πρωϊνό mou" του MEGA) εδώ και τρία χρόνια χρησιμοποιεί τα T-shirt ως το δικό του καμβά που πάνω του σκαρώνει κάποιες ιδιότυπες γελοιογραφίες μέσα στο blog του u-hoo («γιου-χου»), βασικό όνομα του blog (www.u-hoo.gr/gianniskafatos) και μέσα από τα T-shirt Stories, «παρακολουθεί» την επικαιρότητα, σχολιάζει δηλώσεις, εικονογραφεί καταστάσεις ή απλώς κάνει πλάκα με μόνο περιορισμό το περίγραμμα ενός «ταυ».

Τα «σκουτιά» όπως συχνά τα αποκαλεί ξεκίνησαν με αφορμή την ίδια του την καθημερινότητα. Όταν σταμάτησε να είναι αναγκασμένος να φοράει γραβάτες ξεκίνησε να κυκλοφορεί με T-shirt. Αρχισε να τα «μαζεύει» ως αναμνηστικά ταξιδιών.

Από χρόνια προσπαθούσε να πείσει διάφορους παρουσιαστές εκπομπών ότι το T-shirt μπορεί να είναι μήνυμα και τελικά κατέληξε , αφού γέμισε βαλίτσες, σακ- βουαγιάζ, συρτάρια με μηνύματα άλλων να φτιάξει τα δικά του T-shirt που είναι ψηφιακά και –μιλάνε στον κόσμο που κυκλοφορεί στο internet .

Τώρα ήρθε η ώρα – γεγονός που συναποφασίστηκε με το Black Duck - τα Τ-shirt να βγουν από την οθόνη του υπολογιστή και να απλωθούν σαν ναπολιτάνικη μπουγάδα στο χώρο της γκαλερί και όχι μόνο, να φορεθούν, για να τα δούμε και να τα σχολιάσουμε (όπως ακριβώς «κάνουν» κι αυτά...).

Αυτή είναι η βασική ιδέα αυτής της ...u-hoo έκθεσης.
Τα εγκαίνια θα γίνουν τη Δευτέρα 17 Ιανουρίου το βράδυ και ειδικά εκείνη την ημέρα ο επισκέπτης θα μπορεί να παραγγείλει το δικό του T-shirt για να τυπωθεί μπροστά του και να το φορέσει όποια στιγμή θέλει να στείλει το δικό του μήνυμα.
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 27 Ιανουαρίου.
Την Παρασκευή 21 του μηνός, ο Γιάννης Καφάτος (όπως κάνει συχνά άλλωστε) θα πάρει τη θέση του dj και θα παίξει τις μουσικές που αγαπάει για τους φίλους του και τους φίλους του Black Duck 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...