Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

«Κατσαρίδα» στο θέατρο «Αθηνών»

Η γνωστή μας ύποπτη και ατίθαση «Κατσαρίδα» επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος! Στο θέατρο «Αθηνών» από τις 31 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, θα φιλοξενείται η παράσταση «Κατσαρίδα», σε σκηνοθεσία του Κώστα Γάκη. Αυτή τη φορά, ο Κώστας Γάκης και ο Δημήτρης Μακαλιάς, αναλαμβάνουν να παρουσιάσουν μια νέα εκδοχή του έργου και να αφηγηθούν με μοναδικό εργαλείο το σώμα τους και με ελάχιστα σκηνικά, την ιστορία της Ιωάννας, μιας μικρής, κόκκινης και εξόριστης κατσαρίδας, η οποία ονειρεύεται να ανέβει στο φεγγάρι.

Σε μια σκοτεινή εποχή, σαν αυτή που ζούμε, οι δυο ηθοποιοί επιλέγουν να δώσουν μια διαφορετική ερμηνεία του έργου, πιο ελπιδοφόρα, ανατρεπτική, ώριμη και πιο αιχμηρή. Χωρίς να χάνει κανένα ίχνος του χιούμορ του, το έργο προκαλεί να κάνουμε μια «βουτιά» μέσα μας και να ανακαλύψουμε το πιο ζωντανό κομμάτι μας, αυτό που ονειρεύεται.

Όλοι μοιάζουμε με την μικρή, κόκκινη κατσαρίδα. Όλοι νιώθουμε, σαν να μην μας καταλαβαίνουν. Όλοι θέλουμε να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα, αλλά διαρκώς τα αναβάλλουμε.

Η «Κατσαρίδα» είναι μια κωμωδία-πρόταση ζωής και αντίστασης, στην περιρρέουσα κατήφεια και ανοησία.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Σκηνοθεσία - Μουσική: Κώστας Γάκης
Σκηνικά - Κοστούμια: Αγγελίνα Παρασκευαϊδη
Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη

ΠΑΙΖΟΥΝ: Κώστας Γάκης, Δημήτρης Μακαλιάς

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: Δευτέρα : 21:15 , Τρίτη: 21:15, Τετάρτη : 21:15

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: Γενική είσοδος : 18 ευρώ
Φοιτητικό: 15 ευρώ ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 80 λεπτά χωρίς διάλειμμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...