Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Ανοιχτοί αύριο βράδυ όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν αύριο οι εκδηλώσεις για την αυγουστιάτικη πανσέληνο, καθώς οι αρχαιοφύλακες δέχθηκαν τελικά να εργασθούν, υπό την προϋπόθεση ότι το χρηματικό ποσό που θα τους δινόταν για την πληρωμή των υπερωριών τους να κατατεθεί άμεσα στο «Χαμόγελο του παιδιού».
Έτσι περισσότεροι από 90 αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία σε όλη τη χώρα, μεταξύ των οποίων και το νέο μουσείο της Ακρόπολης, η Ακρόπολη, το Σούνιο και το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο θα ανοίξουν τις πύλες τους για το κοινό, προκειμένου να υποδεχθούν το τελευταίο ολόγιομο φεγγάρι του φετινού καλοκαιριού.
Σε δηλώσεις του, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Υπαλλήλων Φύλαξης Αρχαιοτήτων (ΠΕΥΦΑ) Γ. Μαυρικόπουλος χαρακτήρισε πενιχρή την αμοιβή που έχει αποφασίσει η κυβέρνηση για τους εργαζόμενους, ενώ σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Αρχαιοφυλάκων κάνει λόγο για προχειρότητες από την πλευρά της κυβέρνησης την οποία καλεί σε διάλογο με τους εργαζόμενους, ώστε να θεσμοθετηθεί σε νέα βάση ο τρόπος διεξαγωγής της εκδήλωσης.

Οι εκδηλώσεις στους αρχαιολογικούς χώρους ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...