Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Το ιστορικό Θέατρο Καισαριανή έγινε... ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ!

Το ιστορικό Θέατρο Καισαριανής, που πέρασαν σπουδαία ονόματα σκηνοθετών, συγγραφέων, μουσικών, σκηνογράφων, ηθοποιών και δημιούργησε ολόκληρη σχολή, και ως θίασος και ως κτίριο, δεν υπάρχουν πιά. Ο Θίασος, "περαιώθηκε φορολογικά" και το κτίριο χτίστηκε, τί άλλο;

ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ! Και μάλιστα, πολυτελούς κατασκευής!!!

Ο Νίκος Γριζάνης που ήταν ηθοποιός και μέλος του θεάτρου Καισαριανής ετοίμασ εένα βίντεο -αφιέρωμα στο θἐατρο και επισημαίνει:

"Ένα αφιέρωμα, με πολύ αγάπη με όσα στοιχεία είχα. Προσωπικά, πέρασα στη δεύτερη περίοδο και έκανα μεγάλη προσπάθεια με όλους τους άλλους ρομαντικούς συνεδέλφους, να λειτουργήσει. Τα καταφέραμε. Με κόπο και χρήμα. Αν ξέχασα κάποιον, ζητώ συγνώμη και ευχαρίστως να το διορθώσω. Όσοι έχετε κάποιο πρόγραμμα, φωτογραφίες, δημοσιεύματα, βίντεο, θα μπορούσα να τα εντάξω. Ευχαριστούμε, το Δήμο Καισαριανής και όσους ήταν δίπλα μας τα δύσκολα και γεμάτα όνειρα χρόνια. Το Θέατρο Καισαριανής, μπορεί να μην υπάρχει και να εσιώπησε...αλλά, τα όνειρα των καλλιτεχνών, λίγο ή πολύ, βρήκαν αλλού στέγη και δρόμο-και δεν είναι "τυφλός δρόμος", όπως το τελευταίο έργο. Η προσπάθεια συνεχίζεται, αφήνοντας πίσω τις όποιες πίκρες και δυσκολίες..."

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...