Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Η Ρίκα Διαλυνά στα "ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΕΧΝΗΣ 2011"

Η γνωστή και αγαπητή STAR του Ελληνικού κινηματογράφου και της τηλεόρασης Ρίκα Διαλυνά, συμμετέχει στην περίφημη έκθεση "ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΕΧΝΗΣ 2011"του Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Αθήνας, σε καλλιτεχνική επιμέλεια του διακεκριμένου εικαστικού και επιμελητή εκθέσεων Μιχαήλ Ρωμανού.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής STAR αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόταση του Μιχαήλ Ρωμανού, να εκθέσει έργα της στο πρώτο μέρος της σπονδυλωτής έκθεσης του Φεστιβάλ, που θα εγκαινιαστεί την ερχόμενη Τρίτη 7 Ιουνίου 2011 στις 8μμ, στο εντυπωσιακό Πολιτιστικό Κέντρο "ΦΛΟΙΣΒΟΣ" από τον Δήμαρχο Π.Φαλήρου κύριο Διονύση Χατζηδάκη.

Η Ρίκα Διαλυνά, πριν στεφθεί STAR ΕΛΛΑΣ το 1956 και ασχοληθεί με τον κινηματογράφο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, είχε ασχοληθεί με τη ζωγραφική αφού είχε σπουδάσει στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών ενώ είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει μαθήματα στο εργαστήριο του διάσημου καλλιτέχνη Πάμπλο Πικάσο.

Tη βραδιά των εγκαινίων της έκθεσης, θα παρουσιαστεί performanceμε εντυπωσιακές δημιουργίες hair styling & body painting των σπουδαστών της σχολής "Νίκου Αμάραντου" σε επιμέλεια Χλόης Ν. Αμαράντου.

Tο Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Αθήνας (Athens Fine Arts Festival) που επιμελείται ο γνωστός και πρόσφατα βραβευμένος από τον Όμιλο της UNESCOΜιχαήλ Ρωμανός, φέτος διανύει τον τέταρτο χρόνο επιτυχημένης παρουσίας του, προσφέροντας μια σύγχρονη πλατφόρμα επικοινωνίας της τέχνης με το φιλότεχνο κοινό, εγκαινιάζει με τη συγκεκριμένη έκθεση τις φετινές καλλιτεχνικές δράσεις του, παρουσιάζοντας νέους κυρίως καλλιτέχνες, που έχουν να προτείνουν μια αξιόλογη εικαστική πρόταση που αφορά τη ζωγραφική, τη γλυπτική, την καλλιτεχνική φωτογραφία, το ψηφιδωτό, το εικαστικό κόσμημα, το κολάζ και τις εικαστικές εγκαταστάσεις, με Guest Star - Artist την Ρίκα Διαλυνά.

Η πανοραμική αίθουσα τέχνης του Υπουργείου Εξωτερικών το 2008 και του Πολιτισμικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων "ΜΕΛΙΝΑ" το 2010 καθώς και του Μουσείου Γουναρόπουλου, είναι ορισμένες από τις εντυπωσιακές αίθουσες τέχνης όπου έλαβαν χώρα οι καλλιτεχνικές δράσεις του Φεστιβάλ, για να δώσουν φέτος τη σκυτάλη σε εξίσου θαυμάσιες αίθουσες που συμμετέχουν στo πρωτότυπο αυτό καλλιτεχνικό project, που αποτελεί μια ιδέα του εικαστικού - επιμελητή.
Τα εικαστικά "Δρώμενα Τέχνης" λαμβάνουν χώρα σε επιλεγμένες γκαλερί και αίθουσες τέχνης των Αθηνών ενώ οι διαδοχικές εκθέσεις που αποτελούν τον κορμό της μεγάλης σπονδυλωτής έκθεσης, χαράσσουν μια ενδιαφέρουσα εικαστική διαδρομή στο φιλότεχνο κοινό ενώ φέτος μια μεγάλη έκπληξη που θα υπάρξει στο δεύτερο μέρος των εκθέσεων θα συζητηθεί.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...