Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Θερινή Ακαδημία για νεαρά ταλέντα στη Λάρισα


Το Συνεργείο Μουσικού Θεάτρου (Σ.Μου.Θ.) σε συνεργασία με το διεθνές δίκτυο Roots&Routes και το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, προγραμματίζουν κύκλο θερινών, εντατικών εργαστηρίων, για νέους μουσικούς, χορευτές, ηθοποιούς και media δημιουργούς 15 έως 30 ετών.

Οι «Θερινές Ακαδημίες Roots&Routes» έχουν ως στόχο να φέρουν σε άμεσο διάλογο την «κλασική» καλλιτεχνική παιδεία και τις αστικές μορφές έκφρασης και να δημιουργήσουν ένα πιλοτικό δυναμικό μοντέλο, εναλλακτικής καλλιτεχνικής εκπαίδευσης.

Για την επίτευξη του στόχου, το Σ.Μου.Θ. θα συνεργαστεί με επιλεγμένα και αναγνωρισμένα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα όπως το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, τη Δημοτική Σχολή Μπαλέτου και τη Σχολή Χορού Νίκη Τηγανιτάκη-Λυτροκάπη. Οι συνεργασίες αυτές κρίνονται ουσιώδεις, καθώς το έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό και το δυναμικό των νέων καλλιτεχνών που συσπειρώνονται στα ιδρύματα αυτά, μπορούν όχι μόνο να συμβάλουν τα μέγιστα στη δημιουργία μιας νέας εκπαιδευτικής και δημιουργικής πλατφόρμας, αλλά ταυτόχρονα να επωφεληθούν μέσα από την διεύρυνση του δικτύου Roots&Routes International.

Η φετινή θερινή ακαδημία θα πραγματοποιηθεί από 30 Αυγούστου έως και 10 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν στα γραφεία του Σ.Μου.Θ. (Βενιζέλου 133), στο τηλέφωνο 2410-531778 από 10πμ έως και 2:30μμ Δευτέρα-Παρασκευή, αλλά και στους ιστότοπους www.smouth.com και www.routesnroutes.eu.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...