Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

H Zωή Νικητάκη στην έκθεση "ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ"


H Zωή Νικητάκη στην έκθεση "ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ", συμμετέχει με δύο εικαστικά έργα της με τίτλο: "Παραλειπόμενα μιας εποχής" και "Διεκπεραιώνοντας το ανέφικτο μεσ΄στην αιώνια λησμονιά".

Η έκθεση διοργανώνεται από το ASH IN ART στο πλαίσιο του Εικαστικού Φεστιβάλ που φέτος ξεκινά από την Ερμούπολη της Σύρου, το Σάββατο 3 Ιουλίου 2010 και φιλοξενείται στον όμορφο χώρο του Βιομηχανικού Μουσείου, ενός ζωντανού κυττάρου πολιτισμού και ιστορίας του Αιγαίου και της χώρας. (http://www.ketepo.gr/)!

Πέρυσι το Εικαστικό Φεστιβάλ πέρασε από τα νησιά της Πάτμου (Μεσαιωνικός Πύργος στη Χώρα) και της Ιθάκης (Πνευματικό Κέντρο στο Βαθύ) ξεκινώντας από τη Νίκαια (Πν. Κέντρο "Μάνος Λοϊζος) και καταλήγοντας στο Αsh in Art (Aθήνα).

Το Εικαστικό Φεστιβάλ σε κάθε προορισμό του (Σύρος, Λέσβος, Κως) γίνεται σε δυο σκέλη και αφορά ομαδικές εκθέσεις, αλλά και για πρώτη φορά καλλιτεχνικά εργαστήρια με πλήρες εκπαιδευτικό περιεχόμενο.

Ξεκινώντας από τη Σύρο λοιπόν

Α. ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Το εκθεσιακό σκέλος του φεστιβάλ περιλαμβάνει τρεις τομείς εκθετών
1. Εκθεση βιομηχανικού σχεδίου με ανακυκλώσιμα υλικά από μέταλλο.
Το φεστιβάλ τιμά δύο σταθερούς συνεργάτες, ερασιτέχνες εικαστικούς δημιουργούς, τους Χρήστο Πάσχο και Χρήστο Σολδάτο.
Εξαρτήματα από παλιά κομμάτια από σίδερο και ατσάλι στα χέρια των δημιουργών τους γίνονται πραγματικά αριστουργήματα. Κομμάτια ανεκτίμητης καλλιτεχνικής αξίας που για να υλοποιηθούν χρειάζονται δεκάδες ώρες σκληρής εργασίας και σίγουρα μεγάλη φαντασία. Χρηστικά αντικείμενα, παράτολμα σχέδια και διακοσμητικά αντικείμενα μεσαίου μεγέθους. Καράβια, ζώα, μηχανές, κηροπήγια, ελικόπτερα, φωτιστικά, όλα από ανακυκλώσιμο, παλιό σίδερο. Δείτε σχετικά http://4.bp.blogspot.com/_lbuRTtLFebM/Sli43-UuCnI/AAAAAAAABOw/JoUGmJy0VXQ/s1600-h/19.jpg
2. Έκθεση των εικαστικών τμημάτων των μαθητών 2009-2010 μελών του Ash In Art με έργα ζωγραφικής, φωτογραφίας, γλυπτά, ψηφιδωτά, κολλάζ, κεραμικά, βιτρό, ρούχο, κόσμημα.
3. Έκθεση εικαστικών, συνεργατών του Ash In Art κατά την περίοδο 2009-2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...