Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Η INTERAMERICAN τιμά τον Μίκη Θεοδωράκη


Την Πέμπτη 29 Ιουλίου, στη μεγάλη συναυλία που οργανώνεται στο θέατρο Λυκαβηττού για τα 85α γενέθλια του Μίκη Θεοδωράκη με τη συμμετοχή πλειάδας καλλιτεχνών, η INTERAMERICAN θα τιμήσει τον Μίκη Θεοδωράκη όχι μόνο ως πρόσωπο – σύμβολο του σύγχρονου Ελληνικού Πολιτισμού, αλλά και ως πρότυπο Ενεργού και Δημιουργικού Πολίτη.

Η INTERAMERICAN είναι εκ των βασικών υποστηρικτών της συναυλίας και είναι η τρίτη φορά που συνεργάζεται με την Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης». Οι δύο προηγούμενες αφορούσαν στην υποστήριξη των πυρόπληκτων Ηλείας και του Κέντρο Ημέρας για παιδιά με ειδικές ανάγκες στο Κορωπί, που έχουν οργανώσει οι Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά».


Κατά συνέντευξη Τύπου για τη συναυλία, που οργανώθηκε στις 22/7 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ο Γιάννης Ρούντος, Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων & ΕΚΕ της INTERAMERICAN, δήλωσε ότι «η INTERAMERICAN είναι παρούσα σε αυτή της επετειακή εκδήλωση τιμής στον Μίκη Θεοδωράκη όχι ως χορηγός, αλλά ως ευγνωμονούσα. Ο Μίκης είναι ο Μέγας Χορηγός όλων μας και ευχή μας είναι να ζήσει πολλά χρόνια για να του εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας».

Φωτογραφία: Από τη Συνέντευξη Τύπου: στο πάνελ, από αριστερά, οι Ν. Χαρικιόπουλος (ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.), Γ. Ρούντος (INTERAMERICAN), Μ. Ρασούλης, Γ. Νικητιάδης – υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Μ. Βιντιάδης, Π. Κυριακίδης (Εκδοτικός Οργανισμός Κυριακίδη), Α. Κετιμέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...