Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Δύσκολες ώρες για τη Σούλη Σαμπάχ


Νέα περιπέτεια για τη Σούλη Σαμπάχ που ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τα προβλήματα από το ατύχημα που είχε κατεβαίνοντας από ένα ταξί και τώρα έπεσε από τη σκάλα του σπιτιού της και χτύπησε στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματος της. Και δεν έφτανε αυτό…

Όταν πήγε σε ένα δημόσιο νοσοκομείο σφαδάζοντας από τους πόνους για να κάνει ακτινογραφία, δεν λειτουργούσε το μηχάνημα!

 Το ατύχημα συνέβη πριν από ενάμιση μήνα, ένα βράδυ καθώς ανέβαινε την ξύλινη σκάλα του σπιτιού της για να πάει στην κρεβατοκάμαρα της και να ξεκουραστεί ύστερα από μια νυχτερινή έξοδο της με φίλους.

Κρατούσε στα χέρια της ένα φλιτζάνι με καυτό τσάι, το οποίο κάποια στιγμή χύθηκε και από τον φόβο της να μην πέσει πάνω της και καεί έκανε μια αδέξια κίνηση και έχασε την ισορροπία της.

 «Σωριάστηκα στο πάτωμα μετρώντας τα σκαλιά..•. Όλο μου το σώμα έγινε μπλαβί και πονούσα πάρα πολύ. Ήμουν μόνη στο σπίτι και φοβήθηκα ότι θα πεθάνω. Ευτυχώς, είχα άγγελο» εξομολογείται η ίδια.

Η νέα περιπέτεια της επιβάρυνε και το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί στο πόδι της πριν από ενάμιση χρόνο, όταν κατεβαίνοντας από ένα ταξί πιάστηκε ένα κορδόνι από τη ζακέτα της στην πόρτα του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να συρθεί στον δρόμο. Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...