Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Η ΛΟΥΚΙΑ ΡΙΚΑΚΗ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ALMAZ

Μια σειρά εκδηλώσεων, όπου ο λόγος συναντά τη μουσική, την οθόνη, το ραδιόφωνο και άλλες μορφές καλλιτεχνικής έκφρασης πραγματοποιούνται στον θαυμάσιο κήπο του food bar Almaz, στο Γκάζι, υπό τον τίτλο «Σταυροδρόμια». Κάθε Τετάρτη, και για όλο τον Ιούνιο, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε αγαπημένους δημιουργούς να ξεδιπλώνουν τις πτυχές της πολύπλευρης δημιουργικότητάς τους.

Στη δεύτερη εκδήλωση της σειράς αυτής, την Τετάρτη 9 Ιουνίου, η γνωστή σκηνοθέτιδα Λουκία Ρικάκη συζητά με τον σκηνοθέτη και παραγωγό ραδιοφώνου Μενέλαο Καραμαγγιώλη, με αφορμή το βιβλίο της «Παραμύθια της αγάπης και της ελπίδας». 
http://loveandhopetales.blogspot.com/
Πρόκειται για ένα βιβλίο δώρο. Ένα βιβλίο παραμυθιών, ταξιδιάρικο και γεμάτο συγκίνηση με παραμύθια που υμνούν τον εύφορο έρωτα και κοιτάζουν με ελπίδα την συνύπαρξη των ανήσυχων ψυχών. Όπως λέει και η ίδια, με τα παραμύθια δημιουργείς το χρόνο αντί απλώς να τον αφήνεις να περνά. Δημιουργείς τον τόπο, αντί απλώς να περνάς περαστικός από τόπο σε τόπο. Με τα παραμύθια, ξεγελάς το χρόνο.

Αποσπάσματα διαβάζει ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος.

Έναρξη: 20.30 μ.μ. Μετά την εκδήλωση ακολουθεί DJ set με την Όλγα Λασκαράτου. Είσοδος ελεύθερη. ALMAZ, Τριπτολέμου 12, Γκάζι, Τηλ. 210 3474763

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...