Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

ORIENT EXPRESS Ένα μουσικό ταξίδι από το χθες στο σήμερα με την μοναδική performer Νίνα Λοτσάρη

Το orient express ξεκινά το ταξίδι του με οδηγό τη Νίνα Λοτσάρη για να συναντήσει μεγάλες προσωπικότητες , έθνη , πολιτισμούς , μουσικές , τραγούδια , χορούς . Ένα ταξίδι γεμάτο υπέροχες εικόνες , συγκινητικές στιγμές και κουβέντες με τα πρόσωπα εκείνα που άφησαν ιστορία στο πέρασμα του χρόνου. Άλλοτε με ευαισθησία και άλλοτε με χιούμορ …έτσι όπως το συναίσθημα το απαιτεί μέσα από το τραγούδι.
Η ιστορία μιας αιώνιας γυναίκας , έτσι όπως την υποδύεται  η Νίνα Λοτσάρη. Μια αιώνια γυναίκα που ζει ανά τους αιώνες και συναντάει τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα  , συνομιλεί μαζί τους… και συνεχίζει το ταξίδι, συναντώντας μεγάλες προσωπικότητες από τον Αριστοτέλη Ωνάση και την Μαρία Κάλλας μέχρι τον Μάνο και την Μελίνα.
 Ένα  μοναδικό one woman show που έχει σκηνοθετήσει η Αποστολία Παπαδαμάκη και ταξιδεύει αυτό το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα.
Μια παράσταση έκπληξη , εκρηκτική και  εντυπωσιακή με την Νίνα Λοτσάρη να τραγουδάει από zazz και κλασσικές μελωδίες musical μέχρι Fados και από crossover opera μέχρι Χατζιδάκι και ανατολίτικες μελωδίες .
Η Νίνα χορεύει από κλακέτες δημιουργώντας την απόλυτη ατμόσφαιρα του cotton club …μέχρι φλογερό Flamenco μεταφέροντας μας στα βάθη της Ανδαλουσίας.
Με το αστείρευτο χιούμορ και το επικοινωνιακό της ταλέντο συνομιλεί με τον κόσμο , αυτοσαρκάζεται , καυτηριάζει...τραγουδάει και κάνει το ταξίδι αυτό μια ανεπανάληπτη εμπειρία!
 Το ταξίδι με το ‘’Orient Express’’ θα είναι απλά συναρπαστικό !!

14 Ιουλίου Θερινό Δημοτικό  Θέατρο Βόλου
16 Ιουλίου  Αττικό Άλσος
17 Ιουλίου Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας , Ρωμαϊκό Ωδείο
Τα εισιτήρια σας παρακαλώ …
Ανεβείτε …
Καλό ταξίδι !
Σκηνοθεσία Αποστολία Παπαδαμάκη
Κείμενα  Άγγελος Παπαδημητρίου
Μουσική επιμέλεια  Κώστας Παγιάτης

Η ΝΙΝΑ ΛΟΤΣΑΡΗ ΣΤΟ REX


Η Νίνα Λοτσάρη μετά από δύο συνεχόμενες χρονιές επιτυχίας στο Casablanca Music Hall, αλλάζει επαγγελματική στέγη!

Ο κορυφαίος επιχειρηματίας στο χώρο του θεάματος Ηλίας Μαροσούλης  βλέποντας την παράσταση «Vendetta», η οποία  έκλεψε τις εντυπώσεις και απογείωσε το κοινό της νυχτερινής Αθήνας, πρότεινε στην Νίνα να ηγείται του επόμενου show  στη σκηνή του θρυλικού Rex!

Η πρότασή του έγινε αποδεκτή με χαρά από την καλλιτέχνιδα, αλλά της προκάλεσε ταυτόχρονα και τεράστιο αίσθημα ευθύνης, αφού καλείται να ανεβάσει μία ακόμα πιο θεαματική παράσταση!

Ο σύζυγός της – επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Σκορδάλης – θα είναι συμπαραγωγός με τον Ηλία Μαροσούλη και τον Άγγελο Κοταρίδη, θα έχει όμως και την καλλιτεχνική διεύθυνση της παραγωγής.

Ενώ, λοιπόν οι φήμες εδώ και ένα χρόνο, ήθελαν την Νίνα Λοτσάρη να μετακομίζει στο Παρίσι, τελικά την κέρδισε η μαγική σκηνή του Rex!

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με μεγάλα ονόματα από τον χώρο του θεάτρου και του τραγουδιού για να συνεργαστούν με την Νίνα , τον ερχόμενο χειμώνα, στον ιστορικό χώρο του Rex!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...