Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Μια βεντέτα αναβιώνει στο "Ξέσπασμα του φεγγαριού"

Στο «Ξέσπασμα του φεγγαριού» αυτός που θα γλιτώσει δεν θα 'ναι αυτός που αρνήθηκε στον έρωτα να δώσει…
Μια πανάρχαια βεντέτα αναβιώνει και πάλι στην Κρήτη, στο Ηράκλειο, μέσα από τη νέα ταινία του Στράτου Μαρκίδη που φέρει τον τίτλο «Στο ξέσπασμα του φεγγαριού» και θα δούμε τον χειμώνα στις αίθουσες, ενώ την ίδια εποχή θα ταξιδέψει σε όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες μέσω της ODEON.

«Πρόκειται για μια αληθινή βεντέτα, που όμως δεν είναι γνωστή και ταλανίζει τρεις γενιές δύο οικογενειών», είπε στην «Espresso» ο σκηνοθέτης της ταινίας Στράτος Μαρκίδης, «που βεβαίως καταλήγει σ’ έναν εμποδισμένο έρωτα. Οι γονείς των δύο παιδιών στο παρελθόν συνδέονταν με μεγάλη φιλία, ώσπου τους χώρισε θανάσιμο μίσος».

Οσο για το τέλος… «Δεν έχει ακόμα γραφτεί από τον Γιώργο Χρυσοβιτσάνο», παραδέχεται ο Στράτος Μαρκίδης, ο οποίος μετά την Κρήτη συνεχίζει τα γυρίσματα στην Αθήνα. Ο μεγάλος και ανεκπλήρωτος έρωτας μοιάζει με μια βασανιστική διαδικασία αποκαθήλωσης…

Ο Γιάννης Βόγλης, που έχει αναλάβει έναν από του βασικούς ρόλους και έχει βιώσει το θέμα «βεντέτα» μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Της αγάπης μαχαιριά», λέει για τον ρόλο του: «Ερμηνεύω έναν παππού, πρωταγωνιστή μιας βεντέτας. Ερχόμενος ο εγγονός του, αγωνίζεται να τον προστατέψει για να μην μπει σε αυτό το λουτρό αίματος. Εκείνος, όμως, ερωτεύεται παράφορα την κόρη της αντίπαλης οικογένειας και τότε αρχίζει το δράμα».

Τη διεύθυνση φωτογραφίας έχει ο Βασίλης Χριστοδούλου. Τραγουδά ο Βασίλης Σκουλάς. Στο καστ συμμετέχουν οι Νίκος Βερλέκης, Ιωσήφ Μαρινάκης, Μπέττυ Λιβανού, Τάνια Τρύπη, Τζένη Μπότση, Κώστας Αποστολάκης, Κώστας Λούκας, Κατερίνα Γερονικολού, Κωνσταντίνος Λάγκος, Κωνσταντίνος Φάμης, Πατρίτσια Περιστέρη, Αλέξανδρος Αμερικάνος, Πέτρος Μαντούβαλος, Ηλίας Αρώνης και Παύλος Φασουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...