Κυριακή 16 Μαΐου 2010


«΄Ενα καράβι για τη Γάζα» ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ


Στη μεγάλη εκδήλωση που οργάνωσε η πρωτοβουλία «΄Ενα καράβι για τη Γάζα» στην Τεχνόπολη (Γκάζι), στις 17 Απριλίου, εκτέθηκαν στην αίθουσα «Γκάτσος» μια σειρά από έργα εικαστικών καλλιτεχνών που οι ίδιοι πρόσφεραν ευγενικά για την ενίσχυση της αποστολής του διεθνούς μικρού στόλου για το σπάσιμο της πολιορκίας της Γάζας στα τέλη Μαϊου. 

Μετά την εκδήλωση, τα έργα φιλοξενήθηκαν από τον Αριστείδη Γιαγιάνο, στη Γκαλερί “Titanium” (Βασιλέως Κωνσταντίνου 44, τηλ. 2107297644).

Τη 
Δευτέρα, 17 Μαϊου, αυτά τα έργα θα δημοπρατηθούν στην ίδια γκαλερί, στις 21:00 το βράδυ. Δημοπράτης θα είναι ο Μάνος Στεφανίδης που στηρίζει την πρωτοβουλία μας. Η λίστα των έργων (που ολοένα αυξάνεται, ακόμα και με εκπλήξεις την ίδια τη βραδιά) περιλαμβάνει τους καλλιτέχνες:

Αντώνης Βάος, Απόστολος Γιαγιάνος,  Θόδωρος Δασκαλάκης, Τζίμης Ευθυμίου, Δημήτρης Ζουρούδης, Ιφιγένεια Καμπέρη, Λεωνίδας Καραμπίνης, Κυριάκος Κατζουράκης, Άρια Κομιανού, Μαρία Μπαχά, Αλεξάνδρα Νασιούλα, Κυριάκος Ρόκος, Στέφανος Ρόκος, Ρουμπίνα Σαρελάκου, Σωτήρης Σόρογκας, Γιάννης «Μπαχ» Σπυρόπουλος, Μαίρη Σχοινά, Κώστας Χριστόπουλος κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...