Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Διεθνές Μεσαιωνικό Φεστιβάλ νήσου Ρόδου

Το Διεθνές Μεσαιωνικό Φεστιβάλ νήσου Ρόδου, ξεκινάει στις 15 Μαϊου και ολοκληρώνεται στις 27 Ιουνίου 2010. Ένα διατομεακό, διαδημοτικό, σπονδυλωτό εγχείρημα που για ενάμιση μήνα, κάθε Σαββατοκύριακο, παρουσιάζει και μία καινούρια εκδήλωση.

Καλλιτέχνες από διαφορετικές χώρες, ντυμένοι μεσαιωνικά, παίzουν μουσική, θέατρο, κουκλοθέατρο και μας αφηγούνται ιστορίες & μύθους από τον Μεσαίωνα.
Ξιφομαχίες, βόλτες με άλογα, τοξοβολία με μεσαιωνικά τόξα, ζογκλερικά και πολλά ακόμα θεάματα συναρπάζουν όσους βρεθούν σε κάποιες από τις εκδηλώσεις του Μεσαιωνικού Φεστιβάλ, πάντα με φόντο τα Κάστρα!!!

Δείτε τη σελίδα της εκδήλωσης στο facebook:
http://www.facebook.com/group.php?gid=15906085947&ref=ts#!/event.php?eid=119037108110872&index=1


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ

Το Σάββατο 15 Μαΐου, σας καλούμε να πάρετε μέρος σε μια μαγική διαδρομή στο χρόνο, μέσα από τις υπόγειες στοές και τα δαιδαλώδη καλντερίμια της Μεσαιωνικής Πόλης, να λύσετε γρίφους, να αποκωδικοποιήσετε μηνύματα και να βρείτε που κρύβεται ο θρυλικός Δράκος της Ρόδου!

Σε ομάδες των (3)τριών, σας δίνεται η ευκαιρία να εξερευνήσετε την Παλιά Πόλη, να επιδείξετε τις γνώσεις σας βιώνοντας μία μοναδική εμπειρία παιχνιδιού, φαντασίας και ιστορίας ταυτοχρόνως.

Για δήλωση συμμετοχής μπορείτε να στείλετε email στο
cult@medievalrose.org ή με μήνυμα εδώ
(δηλώστε: ονοματεπώνυμο, ηλικία και τηλέφωνο). Για τους ανήλικους φίλους μας (άνω των 14 ετών), που επιθυμούν να πάρουν μέρος, θα πρέπει να υπογράψει κηδεμόνας ή να τους συνοδεύει ενήλικο άτομο.
Καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής: 1 Μαΐου 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...