Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Αννα «Για πάντα».

Αννα «Για πάντα». Παρουσία πολλών φίλων από τον καλλιτεχνικό χώρο πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου της ηθοποιού και συγγραφέως Αννας Αδριανού. Αποσπάσματα από το βιβλίο της διάβασαν οι ηθοποιοί Γιώργος Νινιός και Παναγιώτα Βλαντή.

Το «Για πάντα» είναι το πρώτο της μυθιστόρημα. Πρόκειται για μία ερωτική ιστορία, ένα μοντέρνο μελόδραμα, στο οποίο μπλέκονται τρία πρόσωπα. Το βιβλίο επικεντρώνεται στη σχέση δύο προαιώνιων εχθρών, του έρωτα και του χρόνου. «Το παιχνίδι με τον χρόνο έχει να κάνει με την ίδια μας την ύπαρξη» αναφέρει συχνά η Αννα Αδριανού. Εχοντας ως δεδομένοι ότι οι άνθρωποι δεν σκέφτονται ποτέ τον θάνατο, ζουν και ερωτεύονται σαν να είναι αιώνιοι. «Ο μόνος τρόπος να βιώσει κανείς το «Για πάντα» είναι να αισθανθεί ότι η κάθε μέρα που περνάει είναι όλη του η ζωή». Η ηρωίδα απατιέται και απατάει και στροβιλίζεται ανάμεσα στους δύο άντρες που τη διεκδικούν.

Στην παρουσίαση μεταξύ άλλων παρέστησαν ο πατέρας της Νίκος Βασταρδής, η Αννα Φόνσου, η Τζένη Ζαχαροπούλου, η Λύδια Λένωση, η Αννα Κουρή, η Βάσω Γουλιελμάκη, η Μαρία Γεωργιάδου κ.ά.

Η Αννα Αδριανού γεννήθηκε στην Αθήνα. Μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον θεατρικό και λογοτεχνικό, που καθόρισε την ψυχοσύνθεση και τις επιλογές της. Φοίτησε στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου και αμέσως πρωταγωνίστησε στο θέατρο και την τηλεόραση. Το θέατρο ήταν η προτεραιότητά της για πολλά χρόνια και το υπηρέτησε παίζοντας σε έργα του κλασικού και του σύγχρονου ρεπερτορίου. Η ηθοποιός έχει γράψει τα σενάρια των τηλεοπτικών δραματικών σειρών «Επιθυμίες», «Οσο υπάρχει αγάπη», «Ζευγάρια», «Ευτυχισμένες μέρες» και «Επαφή», όπου πρωταγωνιστούσε. Παράλληλα έχει γράψει και εκδώσει δύο βιβλία: την τετραλογία κόμικς «Η παράσταση που δεν έγινε» και το ερωτικό παραμύθι «Τα μαγικά δάκρυα του έρωτα» στα οποία έκανε και την εικονογράφηση.
ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...