Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος φέρνει την «Ειρήνη» στο Ηρώδειο

Μετά από μία εξαιρετικά επιτυχημένη περιοδεία του ΚΘΒΕ, σε όλη την Ελλάδα, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Φάνης Μουρατίδης και ο Γιώργος Κωνστανίνου θα «παλέψουν» για την απελευθέρωση  της Ειρήνης στο Ωδείο Ηρώδειο Αττικού.

Ο Σωτήρης Χατζάκης σκηνοθετεί τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, τον  Φάνη Μουρατίδη, τον Γιώργο Κωνστανίνου και έναν εξαιρετικό θίασο ηθοποιών στην αντιπολεμική κωμωδία του Αριστοφάνη και κάνει την επιτυχία του καλοκαιριού!

Αφού παίχτηκε στα ανοιχτά θέατρα σε όλη την χώρα, η παράσταση  επιστρέφει στις 11 Σεπτεμβρίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού όπου και θα παρουσιαστεί για μία βραδιά.

Λίγα λόγια για το έργο:
Ο Πόλεμος έχει φυλακίσει σε μια σπηλιά τη θεά Ειρήνη και ετοιμάζεται να βάλει μέσα σ' ένα πελώριο γουδί τις ελληνικές πόλεις και να τις “κοπανίσει”. Τότε, ο Τρυγαίος, ένας αμπελουργός, ανεβαίνει στον ουρανό μαζί με τον Ερμή και καλεί τους Έλληνες να ελευθερώσουν την Ειρήνη. Η απελευθέρωση της θεάς Ειρήνης, μαζί με την Οπώρα, θεά της καρποφορίας, και τη Θεωρία, θεά του πανηγυριού, αποτελεί το επίκεντρο του έργου. Η κωμωδία κλείνει με την επιστροφή στη γη του θριαμβευτή Τρυγαίου που φέρνει και πάλι τη θεά Ειρήνη στους ανθρώπους.

11 Σεπτεμβρίου, Τιμές: 15, 25, 35 και 45 ευρώ, ΄Ωρα: 21.00.
Προπώληση: Tαμεία Ελληνικού Φεστιβάλ, Πανεπιστημίου 39, Τηλ. 210 3272000 και www.greekfestival.gr, καταστήματα Παπασωτηρίου και καταστήματα Public.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...