Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

«Μερικοί το προτιμούν καυτό» τον Νοέμβριο στο Παλλάς

Ο Σταμάτης Φασουλής, σκηνοθετεί τον Κώστα Βουτσά, τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Θοδωρή Αθερίδη και την ξανθιά Sugar Ζέτα Μακρυπούλια στην κωμωδία της χρονιάς- Δείτε το trailer της παράστασης!


Βασιζόμενος στο βιβλίο του Peter Stone αλλά και στην all time classic ταινία των Billy Wilder και I.A.L. Diamond «Μερικοί το προτιμούν καυτό» ο Σταμάτης Φασουλής παρουσιάζει την ελληνική εκδοχή του έργου που -όπου και αν παίζεται - ψηφίζεται ως η «καλύτερη κωμωδία της χρονιάς» από το 1959 έως σήμερα.

Η πρεμιέρα του πολυσυζητημένου μιούζικαλ «Sugar: Μερικοί το προτιμούν καυτό» έχει οριστεί για τις 6 Νοεμβρίου στο θέατρο Παλλάς, ενώ κυκλοφόρησε και το επίσημο trailer της παράστασης.

Στον ρόλο της ξανθιάς Sugar -που σφράγισε με την ερμηνεία της η Μerilyn Monroe- θα δούμε την Ζέτα Μακρυπούλια που μαζί με τον Κώστα Βουτσά, τον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Θοδωρή Αθερίδη θα μας ταξιδέψουν στο Μαΐάμι του 1930, την εποχή που τα ξανθά πεντανόστιμα κορίτσια, η μαφία, οι εκατομμυριούχοι, οι έρωτες, ο χορός και το τραγούδι είχαν τον πρώτο λόγο!

Λίγα λόγια για την υπόθεση:

1930. Δύο άνεργοι μουσικοί, ο Τζέρυ και ο Τζο, γίνονται κατά λάθος, αυτόπτες μάρτυρες σε ένα μαφιόζικο ξεκαθάρισμα. Για να γλυτώσουν από τους γκάνγκστερς ντύνονται γυναίκες και εισβάλουν σε ένα γυναικείο μουσικό συγκρότημα. Όμως ο Τζο που πλέον ποζάρει σαν Ζοζεφίν, ερωτεύεται την πανέμορφη Sugar Kane που το ονειρό της είναι να παντρευτεί εκατομμυριούχο. Εκεί γύρω περιφέρεται μ’ ένα κότερο κι ένας ζάμπλουτος κύριος, ο Όσγκουντ Φίλντινγκ που έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα με τη Δάφνη δηλαδή τον Τζέρυ με φουστάνια. Όταν σκάει μύτη ο μεγάλος μαφιόζος Σπατζ και αναγνωρίζει τις δύο καλλονές, αρχίζει ένα τρελό κυνηγητό με γκαγκς, ανατροπές και ξέφρενα γέλια.

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Ζουγανέλης, Θοδωρής Αθερίδης, Ζέτα Μακρυπούλια, Νάντια Κοντογιώργη, Λευτέρης Ελευθερίου. Μαζί τους ο Κώστας Βουτσάς με το κότερο του.

Συμμετέχει ένας εξαιρετικός θίασος 16 ηθοποιών και 10μελής ορχήστρα

Μετάφραση – Σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής
Κοστούμια : Ντένη Βαχλιώτη
Σκηνικά: Γιώργος Γαβαλάς
Διεύθυνση Ορχήστρας – Ενορχήστρωση: Αλέξιος Πρίφτης

Δείτε το trailer της παράστασης:


Αν και στο trailer της παράστασης αναφέρεται ότι η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί την 1η Νοεμβρίου, τελικά η πρεμιέρα του μιούζικαλ θα γίνει στις 6 Νοεμβρίου.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...