Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΔΗΜΑΡ: Στήριξη της στις πρωτοβουλίες και προσπάθειες του Ωδείου Αθηνών


Συνάντηση του  υπεύθυνου του τομέα πολιτισμού της ΔΗΜΑΡ, Γιάννη Κακουλίδη με τον  διευθυντή του Ωδείου Αθηνών, Νικόλαο  Τσούχλο.

Στο πλαίσιο  της πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει η Δημοκρατική Αριστερά για την  αναμόρφωση της μουσικής εκπαίδευση στη χώρα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ αντιπροσωπείας του Τομέα Πολιτισμού, με επικεφαλής τον Γιάννη Κακουλίδη και του προέδρου του Ωδείου Αθηνών κ.Νικόλαο Τσούχλο. Η αντιπροσωπεία της Δημοκρατικής Αριστεράς επισκέφτηκε την Παρασκεύη 17 Μαίου, το Ωδείο Αθηνών όπου και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο οργανισμός.

Ο Ν. Τσούχλος τόνισε την ιδιαίτερη ιστορική σημασία  του Ωδείου Αθηνών, του αρχαιότερου  και μοναδικού μη κερδοσκοπικού  Μουσικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος  της Ελλάδας, τις δυνατότητες  προσφοράς του καθώς και το έργο που παράγει στη μουσική εκπαίδευση της χώρας. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στις προοπτικές αξιοποίησης του κτηρίου-τοπόσημου που στεγάζεται το Ωδείο επί της οδού Βασ. Κωνσταντίνου και Ρηγίλλης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η αντιπροσωπεία της Δημοκρατικής Αριστεράς εξέφρασε την στήριξη  της στις πρωτοβουλίες και προσπάθειες  που καταβάλλει η διοίκηση του  οργανισμού για τη διατήρηση της  εύρυθμης λειτουργίας του καθώς  και για την εξεύρεση λύσης  ως προς το ζήτημα που έχει προκύψει σχετικά με την αποπεράτωση και την αξιοποίηση του κτηρίου όπου στεγάζεται.

Συμφωνήθηκε νέα συνάντηση όπου θα συζητηθούν συγκεκριμένες προτάσεις  για την αξιοποίηση του ιστορικού  κτηρίου που κατασκευάστηκε από  τον Κωνσταντίνο Δεσποτόπουλο , στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει η Δημοκρατική Αριστερά για την νομοθετική ρύθμιση του θέματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...