Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Όταν τρεις άνθρωποι της διπλανής πόρτας μπλέκονται στα γρανάζια...

Φωτογραφία
Πλήθος κόσμου και πολλοί εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής παρέστησαν στην παρουσίαση του βιβλίου «Το 3 και το 7» (όπως είναι ο τίτλος του νέου μυθιστορήματος του δημοσιογράφου-συγγραφέα Γιώργου Παπαχρήστου) στο Ρublic Συντάγματος.
Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα με αναπάντεχες ανατροπές: Από ένα τυ χαίο γεγονός, τρεις άνθρωποι, άνθρωποι της διπλανής πόρτας, μπλέκονται στα γρανάζια της μοίρας, που αποφασίζει να παίξει μαζί τους ώς το τέλος και τους οδηγεί σε οριακές καταστάσεις... Το βιβλίο κυκλοφορεί ήδη στα βιβλιοπωλεία από τις Εκδόσεις Λιβάνη και είναι το πέμπτο στη σειρά μυθιστόρημα του Γιώργου Παπαχρήστου.
Στην παρουσίαση προλόγισε η εκδότρια Γιώτα Λιβάνη και συντόνισε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πολίτης. Για το βιβλίο μίλησαν οι Μίμης Ανδρουλάκης, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Κοραλία Καράντη και Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, από τους εκπροσώπους της πολιτικής, η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, οι βουλευτές Δημήτρης Σιούφας, Κώστας Σκανδαλίδης, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, Κώστας Γείτονας, Γιώργος Χαραλαμπόπουλος, Ιωάννης Ρομπόπουλος, Νάντια Γιαννακοπούλου, Άρια Αγάτσα, Άννα Νταλάρα, Έκτορας Νασιώκας, Γιώργος Λιάνης, Χρήστος Χάιδος, Νίκος Σαλαγιάννης, Ηλίας Καρανίκας, Μιχάλης Κατρίνης, Θανάσης Νάκος, Ιωάννης Μπούρας, και οι Ιωάννης Βαρβιτσιώτης, Άγγελος Φιλιππίδης, Δημήτρης Μπέης, Δημήτρης Σεφτελής, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Λάμπρος Κανελλόπουλος, Γιώργος Κατσιφάρας, Αθηνά Δρέττα, Λάζαρος Λωτίδης, Θεόδωρος Κασσίμης, Αντώνης Βγόντζας κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...