Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στη Θεσσαλονίκη


Το συγκρότημα που ανέτρεψε τα δεδομένα στις live εμφανίσεις, σε μία και μοναδική συναυλία στη Θεσσαλονίκη!

Την Τετάρτη 24 Μαρτίου οι Χειμερινοί Κολυμβητές εμφανίζονται στον Πολύχωρο Πολιτισμού Block33 (26ης Οκτωβρίου, τηλ.2310/533533)

Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του νέου τους δίσκου με τίτλο “23 ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΩΤΑ”, οι Χειμερινοί Κολυμβητές προσκαλούν τους φίλους τους της Υπερνομαρχίας Θεσσαλονίκης σε μια εφ΄όλης της ύλης συναυλία στη γενέθλια πόλη τους και μόνιμη κατοικία των περισσότερων από αυτούς.

Όπως συνηθίζουν στις εμφανίσεις τους, οι Χειμερινοί Κολυμβητές εκτός από τα τραγούδια του νέου τους δίσκου θα παρουσιάσουν όσα τραγούδια φέρει η βραδιά και όσα τους ζητηθούν από τους οκτώ δίσκους της 30ετούς παρουσίας τους στη δισκογραφία, αλλά και άλλα ανέκδοτα, εφ’ όσον βέβαια υπάρξει χρόνος, γιατί συνήθως από τα τραγούδια των δίσκων μαζεύονται πάρα πολλά και αναγκάζονται να τα μοιράζουν σε πολλές βραδιές.


Ο τελευταίος τους δίσκος μόνο περιλαμβάνει 25 τραγούδια!

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές θα κατέβουν σε πλήρη σύνθεση πλην του Δημήτρη Πολυζωίδη που ζει μόνιμα στη Βιέννη και ο οποίος συμμετέχει βασικά στις ηχογραφήσεις τους και σπάνια, όποτε μπορεί, στις συναυλίες τους. Θα προσπαθήσει πάντως να έρθει μια και είναι κοντά το Πάσχα και καλά θα κάνει να έρθει να δει τους γονείς, την αδελφή του και τα ανήψια του.


Θα παρευρίσκονται βέβαια σίγουρα οι:


Αργύρης Μπακιρτζής (τραγούδι, στίχοι,σύνθεση), Κώστας Βόμβολος (ακορντεόν), Δημήτρης Μυστακίδης (κιθάρα, τραγούδι), Μιχάλης Σιγανίδης (κοντραμπάσο, τραγούδι), Χάρης Παπαδόπουλος (μπουζούκι), Κώστας Σιδέρης (μεσομπούζουκο, τραγούδι), Θοδωρής Ρέλλος (κλαρίνο) και Διονύσιος Ρούσσος (κιθάρα, τραγούδι).


Από τα μικρόφωνα θα παρελάσουν, όπως συνήθως, σωρός άγνωστων τραγουδιστών που θα σχηματίσουν μαζί τους αυτοσχέδιες χορωδίες σε διάφορα τραγούδια.


Οι πόρτες ανοίγουν στις: 21.00 Είσοδος: 15 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...