Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Ακροβατεί ανάμεσα στην οπερα και την πόπ !

Μέντορας και δάσκαλός της είναι ο διάσημος Ισπανός τενόρος Πλάθιντο Ντομίνγκο, ίνδαλμά της ο Ιταλός τενόρος Αντρέα Μποτσέλι και όνειρό της να τραγουδήσει σε όπερα στη Σκάλα του Μιλάνου. Κάποιων άλλων πάλι ήταν όνειρο να τη φωτογραφίσουν γυμνή, μόνο που εκείνη αρνήθηκε.

Η Κάθριν Τζέκινς σίγουρα θα πραγματοποιήσει σύντομα τη φιλοδοξία της, γιατί αν και 29 ετών, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στον χώρο της κλασικής, αλλά και της ποπ μουσικής - με την ίδια επιτυχία και στα δύο είδη. Η όμορφη Ουαλή είναι ταλαντούχα μεσόφωνος, ενώ έχει πουλήσει περισσότερα CD και από τη Μαρία Κάλλας. Μέχρι σήμερα έχει ηχογραφήσει 9 CD κλασικής και ποπ μουσικής, έχει πουλήσει τέσσερα εκατομμύρια αντίτυπα και έχει αποκτήσει χιλιάδες θαυμαστές, με τους οποίους επικοινωνεί μέσω Διαδικτύου, καθώς είναι λάτρις της τεχνολογίας. Επίσης, έχει κάνει τρία DVD, έχει κυκλοφορήσει μία αυτοβιογραφία της που μέσα σε χρόνο ρεκόρ έγινε best seller, παίρνει μέρος σε πρόγραμμα της βρετανικής τηλεόρασης με μεγάλη τηλεθέαση και έχει υπογράψει με δισκογραφική συμβόλαιο ενός εκατομμυρίου δολαρίων (το οποίο όταν θα ανανεωθεί, θα την κάνει πλουσιότερη κατά δέκα εκατομμύρια δολάρια).

Η Κάθριν και η ταχύτητα άνοδός της στον χώρο της μουσικής τράβηξε το ενδιαφέρον και του «Playboy», το οποίο της πρόσφερε ένα εκατομμύριο δολάρια για να κάνει γυμνή φωτογράφηση. Εκείνη, όμως, δεν τη δέχτηκε. Το μόνο που ίσως θέλει είναι να ξεκουραστεί, αφού οι παγκόσμιες τουρνέ, οι ηχογραφήσεις, οι εμφανίσεις στην τηλεόραση και το συνεχές τρέξιμο την έχουν κουράσει τόσο ώστε να εξομολογείται ότι ο μόνος ελεύθερος χρόνος της είναι όταν ταξιδεύει με αεροπλάνο. Δεν παραπονιέται, όμως, γιατί θέλει να φτάσει ακόμα ψηλότερα.  ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...