Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής και των Μουσικών επιστρέφει

Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής και των Μουσικών επιστρέφει στο καθιερωμένο ραντεβού της με το κοινό, όπως πάντα δωρεάν και στο γνωστό σημείο: τους δρόμους και τις πλατείες δεκάδων πόλεων σε όλη την Ελλάδα!

Στις δύσκολες κατά γενική ομολογία εποχές που διανύουμε, οι δυνατότητες που προσφέρει η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, τόσο στους καλλιτέχνες - για δωρεάν ανάδειξη της δουλειάς τους, όσο και στο κοινό - για δωρεάν ψυχαγωγία υψηλού επιπέδου - θεωρούμε ότι αναδεικνύονται σε υψίστης σημασίας.

Περήφανη για τα δέκα χρόνια δυναμικής ανάπτυξής της και αποτελώντας στη συνείδηση κοινού και καλλιτεχνών την μεγαλύτερη μουσική γιορτή στη χώρα, η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής θα πλημμυρίσει τους δρόμους ρυθμούς και νότες από τις 19 έως και τις 21 Ιουνίου.

Αν είστε λοιπόν καλλιτέχνης που θέλει να ανέβει σε μια από τις δεκάδες σκηνές που θα στηθούν σε όλη την Ελλάδα στείλτε το demo σας στην Ταχυδρομική Θυρίδα 18762,11601 Πλατεία Βαρνάβα, Αθήνα έως τις 16 Απριλίου.

Εάν πάλι θέλετε να εντάξετε την πόλη σας στο ολοένα αναπτυσσόμενο εθνικό δίκτυο της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 210 9767620 ή να επισκεφθείτε το site www.europeanmusicday.gr. Κάθε καινούρια πρόταση είναι ευπρόσδεκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...