Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Στη "Μάντρα του ΑΤΤΙΚ"


Στην πολύπαθη Αθήνα του σήμερα, στο κομψό, άνετο και φιλόξενο φουαγιέ του θεάτρου «ΘΥΜΕΛΗ-ΕΛΛΗΣ ΒΟΖΙΚΙΑΔΟΥ», μόλις λίγα μέτρα από την ιστορική «ΜΑΝΤΡΑ» του Αττίκ η οποία βρισκόταν επί της οδού Μηθύμνης στην Πλατεία Αμερικής, ογδόντα ένα χρόνια μετά αναβιώνει η πιο ρομαντική εποχή. 

Αθάνατες μελωδίες του πιο διαχρονικού συνθέτη του 20ου αιώνα, του Αττίκ, κατά κόσμον Κλέωνα Τριανταφυλλίδη, επαναφέρουν στην ψυχή μας χρώματα, αρώματα και συναισθήματα της προπολεμικής και μεταπολεμικής Αθήνας επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία φορά την ανεξίτηλη αξία τους. 

Έτσι απλά, από καρδιάς, χωρίς διάθεση εντυπωσιασμού αλλά με πραγματική αγάπη και σεβασμό στο μεγάλο έλληνα συνθέτη και τραγουδοποιό, με την απλότητα, τη σεμνότητα και την αλήθεια που χαρακτήριζε και τον ίδιο, η γνωστή ερμηνεύτρια Λόρνα και οι συνεργάτες της μας θυμίζουν τα γνωστότερα τραγούδια του. 

Στο ρόλο του Αττίκ ο Μάνος Καρδαράς. Στο πιάνο συνοδεύει ο Νικόλας Μπράβος. Βιώνοντας σήμερα την πιο δύσκολη μεταπολεμική εποχή είναι πλέον επιτακτική ανάγκη η επιστροφή σε διαχρονικές αξίες που έκαναν τη χώρα μας ν’ αντέξει τις πιο αντίξοες συγκυρίες. Ανάγκη να μαζευτούμε κάπου ατμοσφαιρικά παρέα, να θυμηθούμε, να νοσταλγήσουμε, να ονειρευτούμε, να τραγουδήσουμε όλοι μαζί πίνοντας ένα ποτήρι κρασί….
Διάρκεια: 120’

Παραστάσεις: Από Δευτέρα 12-11 και κάθε Δευτέρα στις 20.00΄ καθώς και σε καθημερινές έκτακτες προγραμματισμένες απογευματινές παραστάσεις.

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 12 ευρώ (με ποτό).
Ειδική τιμή για group, συλλόγους, λέσχες φιλίας, εταιρείες κ.α. άνω των 20 ατόμων, 10 ευρώ το άτομο (με κρασί ή αναψυκτικό και συνοδευτικά σνακ). (Για group τουλάχιστον 50 ατόμων συμπεριλαμβάνεται μεταφορά με πούλμαν εντελώς δωρεάν).

Παρκινγκ: Πλησίον θεάτρου (ειδική τιμή 5 ευρώ μόνο για τους πελάτες μας με την επίδειξη του εισιτηρίου).

Το θέατρο «ΘΥΜΕΛΗ» από το 2008 λειτουργεί πλήρως ανακαινισμένομε σύγχρονα συστήματα εξαερισμού  κλιματισμούήχου και εικόνας.
     Τηλέφωνο  μεμονωμένων κρατήσεων και ομαδικών επισκέψεων: 210-8657677.

  ΘΕΑΤΡΟ  «ΘΥΜΕΛΗ»                                          www.thymelitheater.com
            ΕΛΛΗΣ  ΒΟΖΙΚΙΑΔΟΥ                                  e-mail: thymelitheater@gmail.com
   Μοσχονησίων 32, Πλ. Αμερικής
           Τηλ./φαξ: 210-8657677

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...