Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Φαύστα του Μποστ, στο Θέατρο Βράχων

Το Θεσσαλικό Θέατρο παρουσιάζει τη “ Φαύστα ” του Μποστ σε καλοκαιρινή περιοδεία, με επόμενο σταθμό το Θέατρο Βράχων στο Βύρωνα, στο πλαίσιο του δημοφιλούς Φεστιβάλ “Στη Σκιά των Βράχων 2013”, την Κυριακή 28 Ιουλίου 2013.

Η Φαύστα και ο σύζυγός της έχασαν την κόρη τους που πνίγηκε στη θάλασ-σα. Μετά από χρόνια, ο μπαμπάς έπιασε ένα μεγάλο ψάρι. Αυτό είχε στην κοιλιά του το κοριτσάκι, που είχε πια μεγαλώσει. Είχε κάποια προβλήματα κοινωνικής προσαρμογής, αλλά από την άλλη είχε γνωρίσει τον κόσμο. Είχε πολλές ιστορίες να διηγηθεί στους γονείς της, για τον κόσμο. Κι ενώ η οικογένεια ετοιμάζεται να γιορτάσει το χαρμόσυνο γεγονός το κοριτσάκι εξολοθρεύεται από τους γάτους επειδή μύριζε ψαρίλα. Μια άλλη οικογένεια που της έτυχε ακριβώς η ίδια περίπτωση με το γιό τους, έρχονται να ζητήσουν σε γάμο το ομοιοπαθές κοριτσάκι αλλά πληροφορούνται το χαμό του και φεύγουν άπραγοι.

Σημείωμα του σκηνοθέτη:
«Ο Μπόστ είναι μια μοναδική περίπτωση στο ελληνικό θέατρο. Τόσο στην μορφή, όσο και στο περιεχόμενο των θεατρικών του έργων εμφανίζει μεγάλη πρωτοτυπία και αυθεντικότητα- αν και στην περίπτωση του Μπόστ είναι τόσο ενωμένα αυτά τα δύο, που το ένα καθορίζει το άλλο».

Παίζουν:
Φαύστα: Νικολέττα Βλαβιανού
Τους άλλους ρόλους θα ερμηνεύσουν οι ηθοποιοί: Σταύρος Νικολαΐδης, Πάνος Σταθακόπουλος,
Μαίρη Σαουσοπούλου, Βασίλης Γιαβρής, Χάρης Φλέουρας, Ηλίας Μπέρμπερης

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Κώστας Τσιάνος
Σκηνικό-κοστούμια: Άγγελος Μέντης
Μουσική-τραγούδια: Σπύρος Καβαλιεράτος
Πληροφορίες
Τοποθεσία: Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη – Άννα Συνοδινού, Βύρωνας
Ημερομηνία: Κυριακή 28 Ιουλίου 2013, ώρα 21.00
Πληροφορίες: 210 7609340 – 210 7609350
Τιμή εισιτηρίου: 10 €, Φοιτητικό, Άνεργοι: 8 €
Προπώληση εισιτηρίων: Διαδημοτικό Δίκτυο Πολιτισμού Βύρωνα &, Δάφνη-Υμηττός, Ευαγγελικής Σχολής 26, 6ος ορ., Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 π.μ.–2.30 μ.μ. Δημαρχείο Δάφνης (Έλλης 16 & Κανάρη, Δάφνη 4ος ορ.), Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 π.μ.–12.00. Δημαρχείο Υμηττού (Πλ. Ηρώων Πολυτεχνείου 1, Υμηττός). Δευτέρα έως Παρασκευή 8.00 π.μ.–12.00. Ταμείο Θεάτρου Βράχων: Καθημερινά 6.00 μ.μ.–10.00 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...