Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Διήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων lembessiart 2010

New Acropolis MuseumImage by Tilemahos Efthimiadis via FlickrΗ οδός Λεμπέση απέναντι από το μουσείο της Ακρόπολης, το "Δρομάκι της Τέχνης", φιλοδοξεί να σας ταξιδέψει το διήμερο 2 και 3 Οκτωβρίου, σε μία μοναδική γιορτή της τέχνης για μικρούς και μεγάλους, παρουσιάζοντας πολλά διαφορετικά καλλιτεχνικά δρώμενα και ποικίλες μορφές έκφρασης!
Οι αίθουσες τέχνης:
3,14 ecoart
ART 10 GALLERY
ΤΕΧΝΟΧΩΡΟΣ art gallery
& το γραφείο βιομηχανικού σχεδιασμού
christinaskouloudi design studio
σας προσκαλούν το Σαββατοκύριακο 2-3 Οκτωβρίου, από τις 11.00 έως τις 22.00 να γιορτάσετε μαζί τους το ξεκίνημα της νέας εικαστικής σεζόν.
Κατά τη διάρκεια του διημέρου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά έργα των Μανώλη Αναστασάκου, Κώστα Βαρώτσου, Αριστομένη Κατσούλα, Χάρη Κοντοσφύρη, Ανδρέα Λόλη, στην υπαίθρια έκθεση γλυπτικής της οδού Λεμπέση.
Οι αίθουσες τέχνης ART 10 GALLERY και Τεχνοχώρος art gallery θα παρουσιάζουν ζωγραφικά και χαρακτικά έργα συνεργατών τους αντίστοιχα.
Η eco art, 3,14 θα παρουσιάσει την εγκατάσταση "urban dwelers".
Επίσης, θα προβάλλονται τα video art "studies for a riot" των Μανώλη Αναστασάκου και Αλέξανδρου Βασμουλάκη και " blind date" που προβλήθηκε στη Νέα Υόρκη στα πλαίσια της performance "blind trip", των Μαίρης Μαραγκουδάκη και Τάσου Σκλαβούνου.
Παράλληλα, θα υπάρχει χώρος για να ζωγραφίζουν τα παιδιά, καθ' όλη τη διιάρκεια του διημέρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...