Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Μεγάλες συναυλίες στην "Τεχνόπολις"

Την Τάνια Τσανακλίδου, τη Μαίρη Λίντα, τον Μίμη Πλέσσα και τον Γιώργο Χατζηνάσιο με τον Μάριο Φραγκούλη προσκάλεσε στην «Τεχνόπολις» του δήμου Αθηναίων ο τραγουδιστής Πέτρος Κωλέτης, υπεύθυνος και παραγωγός των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο Γκάζι. «Θέλω να αποκτήσει αίγλη η “Τεχνόπολη”», μας είπε ο ίδιος, «και με τους καταξιωμένους και με τους νεότερους. Γι’ αυτό διοργανώνουμε αυτές τις συναυλίες με τη συνδρομή του Γ’ Διαμερίσματος της Αθήνας και του προέδρου Γιώργου Στάθη».

Δίνοντας το στίγμα του κάθε καλλιτέχνη-δημιουργού, ο Πέτρος Κωλέτης σχολιάζει: «Η Τάνια Τσανακλίδου έχει τραγουδήσει ένα πολύ σημαντικό ρεπερτόριο από το ’80 μέχρι σήμερα. Η Μαίρη Λίντα εκτός από τραγουδίστρια του Μανώλη Χιώτη, έχει στο ενεργητικό της τις μεγαλύτερες εκτελέσεις έργων του Μάνου Χατζιδάκι και του Μίκη Θεοδωράκη. Ο Μίμης Πλέσσας είναι ο Μίμης Πλέσσας. Ο Γιώργος Χατζηνάσιος είναι από τους μεγαλύτερους συνθέτες μας στον χώρο της ελαφριάς μουσικής. Και ο Μάριος Φραγκούλης από τους μεγαλύτερους λυρικούς καλλιτέχνες διεθνώς και τα καταφέρνει θαυμάσια στην ελαφριά μουσική».

Ο Πέτρος Κωλέτης σκέφτεται να προτείνει στον Μίμη Πλέσσα να συνεργαστεί και με νέα παιδιά. Οι καλλιτέχνες θα εμφανιστούν μεμονωμένα, εκτός των Χατζηνάσιου - Φραγκούλη, ενώ οι συναυλίες θα δοθούν από την άνοιξη μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...