Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

"Δεσποινίς Τζούλια" για... όλους !


Βασ. Τσεκούρα, Στ. Μάκρα
Στην κατάμεστη αίθουσα του θεάτρου ΑΛΜΑ το κοινό παρακολούθησε με κομμένη την ανάσα, την παράσταση "Δεσποινίς Τζούλια" του Α.Στρίντμπεργκ η οποία με ιδιαιτερότητα στις μικροκάμερες και τη χρήση οπτικών προβολών μαζί με την ερμηνεία των ηθοποιών καθήλωσαν τους θεατές.
Η παράσταση έχει τη σκηνοθετική επιμέλεια του Γιώργου Κιμούλη και τους ρόλους ενσάρκωσαν οι ηθοποιοί, Σταυρούλα Μάκρα (Τζούλια), Στάθης Παναγιωτίδης (Ζαν) και Βάσω Τσεκούρα (Κριστίν).

Πλήθος καλλιτεχνών , πολιτικών, επιστημονικών, κοινωνικών παραγόντων και επιχειρηματιών παραβρέθηκαν στη παράσταση και τίμησαν με την παρουσία τους, τους συντελεστές του έργου. Ανάμεσά τους ήταν οι :

O ιατρός κ.Η.Μάκρας τ.αντιδήμαρχος Πειραιά και Α.Ι.Ρέντη, ο τ.υφιπουργός Παιδείας κ.Γ.Καλός, ο τ.δήμαρχος Νικαίας και Πειραιά κ.Σ.Λογοθέτης, ο εκπρόσωπος του δημάρχου Νικαίας-Α.Ι. Ρέντη αντιδήμαρχος κ.Δ.Σταματάτος, ο αντιπρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Πειραιά κ.Κ.Ρεσβάνης, η εκπρόσωπος του δημάρχου Πειραιά αντιδήμαρχος κ. Λαουλάκου, ο πρόεδρος του ραδιοφωνικού σταθμού Πειραιά κ.Κ.Μανωλάκος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πειραιά κ.Π.Κουβάτσος, η κ.Ζ.Λαυρεντιάδου, ο πολιτευτής Πειραιά  κ.Κ.Κατσαφάδος, ο ναυτιλιακός παράγων κ.Α.Κύρρης, η πρόεδρος του "Πειραϊκού Συνδέσμου" κ.Φ.Θεοχάρη, ο νομικός σύμβουλος του δήμου Πειραιά κ.Κ.Μάκρας, ο εκδότης και ειδ.σύμβουλος του δημάρχου Πειραιά κ.Π.Αρβανίτης, η οδοντίατρος κ.Εύα Βορριά, οι πλαστικοι χειρουργοί κ.κΑ.Τσεκούρας, Γιάννης Λύρας 

Ηθόποιοι: Δήμητρα Χατούπη, Γαλήνη Τσεβά, Μάνος Παπαγιάννης, Ηρώ Κισσανδράκη, Φιλίτσα Καλογεράκου, Ιάκωβος Μυλωνάς, Ισίδωρος Σταμούλης, Αντώνης Χατζής, Ευγενία Παναγοπούλου, Μάρα Βλαχάκη, Στέλιος Καλλιανιώτης (τηλεοπτικός παραγωγός)
Ο Φίλιππος Νικολάου(τραγουδιστής), Δημητρης Μαραμής (μουσικός), Μάνος Αντωνίου (σκηνοθέτης), Λεωνίδας Τσίπης (συγγραφές)

Επιχειρηματίες: Ζαφειρία Λαυρεντιάδη, ΕΛένη Ζέκκα, Κατερίνα Ζoυμπούλη, Βερνίκου,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...