Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011

΄΄ Ερωτογενείς Ζώνες ΄΄

Το θέατρο ΄΄ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΤΑΜΙΤΗΣ ΄΄ παρουσιάζει στην Κεντρική Σκηνή του, από την Πέμπτη 10 Μαρτίου, το έργο του Frank Vickery ΄΄ Ερωτογενείς Ζώνες ΄΄

Τρία διαμερίσματα, σε δύο διαφορετικές ζώνες του Λονδίνου. Πέντε άνθρωποι, εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, προσπαθούν ναι επικοινωνήσουν… να έρθουν κοντά ο ένας με τον άλλο…

Παρελθόν…παρόν… μέλλον… όλα μπλέκονται… γίνονται ένα διάφανο κουβάρι που ήρθε πια η ώρα να ξετυλιχτεί… να κλείσει το χθες, να οργανώσει το σήμερα και να δημιουργήσει ένα αύριο διαφορετικό.. ίσως καλύτερο.

Συνδετικοί κρίκοι σε αυτή την αλυσίδα, η Άλισον, ο Τομ, η Λέσλυ, ο Άντριου και ο Μάικλ παίζουν ο καθένας το δικό του σημαντικό ρόλο… χρωματίζουν την ιστορία τους με τα δικά τους πινέλα.

Σαν ένα κράμα από πολύχρωμες ζώνες που σιγά, σιγά αποδεσμεύεται η μία από την άλλη, για να πάει να τυλιχτεί σε μια μέση νέα. Σίγουρα αλλιώτικη από τη χτεσινή.

Γιατί οι ζώνες… υπάρχουν πάντα για να κρατάνε μια ισορροπία… πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τις…
Ερωτογενείς Ζώνες!

Το έργο παρουσιάζεται σε απόδοση Αλέξανδρου Λιακόπουλου και Γιώργου Κοντοπόδη, σκηνοθεσία Αλέξανδρου Λιακόπουλου , σκηνικά – κοστούμια Ηλία Γραμματικού, μουσική Χρήστου Γκουγκούμα, χορογραφία Μυρτώς Παπαδοπούλου και φωτισμούς Χριστίνας Θανάσουλα.

Παίζουν οι ηθοποιοί ( αλφαβητικά) : Βιργινία Αποστολοπούλου, Γεράσιμος Ελ Σερίφ, Μανώλης Ιμπραημάκης, Γιώργης Κοντοπόδης, Γωγώ Ψαρρά.

Διάρκεια παράστασης : 90 λεπτά

Θέατρο ΄΄ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΤΑΜΙΤΗΣ ΄΄
Ιλισίων 21 και Κερασούντος – Ιλίσια   Τηλέφωνο – Fax : 2155001300, 2117055107 e.mail : dimiourgoi@yahoo.gr
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...