Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Έκλεισε το θέατρο ΜΕΛΙ στην πλατεία Βικτωρίας

Για 12 συνεχόμενα χρόνια ο Γιώργος Χριστοδούλου ηθοποιός και καλλιτεχνικός διευθυντής του ΘΕΑΤΡΟΥ ΜΕΛΙ έκανε έναν μεγάλο αγώνα για να προσφέρει στο κοινό ποιοτικές παραστάσεις υψηλών προδιαγραφών, με στόχο να δημιουργήσει έναν ζωντανό πολιτισμικό πυρήνα που θα διαδραμάτιζε έναν ουσιαστικό και δημιουργικό ρόλο στα θεατρικά μας δρώμενα.
Η προσπάθεια αυτή πήγαζε από την αληθινή του αγάπη για το θέατρο με την ελπίδα να καλύψει τις ανάγκες του ενήμερου κοινού και να προσελκύσει όσο το δυνατό περισσότερους νέους ανθρώπους σ’ αυτό.
Πράγμα που το κατάφερε.
Το κοινό ανταποκρινόταν σε αυτή την προσπάθεια και αυξανόταν χρόνο με τον χρόνο.
Δυστυχώς μπαίνοντας η Ελλάδα στην περίοδο που όλοι μας μετράμε απώλειες και προσπαθούμε να επιβιώσουμε αναγκαζόμαστε να αφήσουμε πολύτιμα για μας πράγματα που στήθηκαν με πολύ κόπο, μεράκι και απέραντη αγάπη.
Όταν ξεκινήσαμε στο ΘΕΑΤΡΟ ΜΕΛΙ, η πλατεία Βικτωρίας ήταν γεμάτη φωνές χαρούμενων παιδιών, νέων και ηλικιωμένων που απολάμβαναν τον καφέ τους στον απογευματινό ήλιο.
Σήμερα δυστυχώς αυτή η ίδια πλατεία και η ευρύτερη περιοχή έχει γίνει ένα επικίνδυνο γκέτο παρανόμων όπου όχι μόνο δεν μπορείς να παρουσιάζεις Τέχνη αλλά ούτε ακόμα και να περπατήσεις μέρα μεσημέρι χωρίς φόβο και ανασφάλεια.
Εξαιτίας λοιπόν όλων των παραπάνω, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το ΘΕΑΤΡΟ ΜΕΛΙ, ο χώρος που στέγασε τα όνειρά μας και τις προσπάθειες μας για Πολιτισμό αναστέλλει την λειτουργία του.
Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλους τους ανθρώπους που έστησαν, συμμετείχαν, ακολούθησαν και μοιράστηκαν το κοινό μας όραμα. Τους συνεργάτες μας, τεχνικούς, ηθοποιούς και κοινό.
Ένας δημιουργικός κύκλος κλείνοντας, ανοίγει έναν καινούργιο.
Κι επειδή εμείς όλοι οι συνεργάτες της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΘΕΑΤΡΟΥ ΘΕώΡΗΜΑ που στεγαζόταν στο ΘΕΑΤΡΟ ΜΕΛΙ, δεν παραιτούμαστε, δεν υποκύπτουμε, δεν αφηνόμαστε στην παρακμή που μας οδηγούν, θα ανοίξουμε έναν νέο διαφορετικό κύκλο συνεχίζοντας να αγωνιζόμαστε, να προσπαθούμε και να δημιουργούμε ποιοτικές παραστάσεις τις οποίες θα παρουσιάζουμε περιοδεύοντας σε όλη την Ελλάδα.
Ο δρόμος είναι δύσκολος. Η προσπάθεια να ξεπεράσεις την δυσκολία με πείσμα, επιμονή και ελπίδα είναι ο τρόπος που σε οδηγεί τελικά στην κατάκτηση των ονείρων σου.
Παίρνοντας δύναμη απ την θετική ανταπόκριση και την αγάπη του κοινού μας, θα συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε σε αυτή την μορφή Τέχνης που δίνει στον καθένα μας χωριστά ότι αναζητά η ψυχή μας από αυτήν…
http://www.kazantv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...