Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

"Ιδιωτικές ζωές" με προσιτό εισιτήριο

Τις «ιδιωτικές ζωές» τεσσάρων νέων και λαμπερών ηθοποιών της νέας γενιάς θα παρακολουθούμε από τον Οκτώβριο στη Β’ σκηνή του θεάτρου «Αλμα» σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη. Ενα έργο με ιστορία αφού είχε εμπνεύσει τον Γιάννη Δαλιανίδη για να κάνει τη θρυλική ταινία «Νύχτα γάμου» με τον Κώστα Βουτσά, τη Μάρθα Καραγιάννη, τον Φαίδωνα Γεωργίτση και την Μπέτυ Αρβανίτη.

Η Θάλεια Ματίκα, η Νικολέτα Κοτσαηλίδου, ο Τάσος Ιορδανίδης και ο Ορέστης Τζιόβας συμφώνησαν να παίξουν στο φημισμένο έργο του Νόελ Κάουαρντ που θίγει με κωμικό τρόπο τον παραλογισμό του έρωτα. Ο Τάσος Ιορδανίδης έχει αναλάβει και την παραγωγή. Ζευγάρι στη ζωή με τη δημοφιλή Θάλεια Ματίκα, συμπράττει και θεατρικά μαζί της τα τελευταία τρία χρόνια.

Η Νικολέτα Κοτσαηλίδου -την είδαμε φέτος στην τηλεοπτική σειρά «Πενήντα-πενήντα»- συνεχίζει τη συνεργασία της με Ματίκα - Ιορδανίδη μετά το περσινό «Επικίνδυνες σχέσεις». Στο καστ προστέθηκε και ο Ορέστης Τζιόβας, γνωστός από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του και τις συμμετοχές του στις μουσικές παραστάσεις της Μπέσυς Μάλφα.

Τη σκηνοθεσία του έργου θα αναλάβει ο Πέτρος Φιλιππίδης, όπως επίσης και τη μετάφραση, σε συνεργασία με τον Χρήστο Σιμαρδάνη.

Να σημειωθεί ότι Φιλιππίδης, Σιμαρδάνης, Ιορδανίδης και Τζιόβας περιοδεύουν αυτή την περίοδο ανά την Ελλάδα με την «Ειρήνη» του Αριστοφάνη. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτή την παράσταση. Χαίρομαι διπλά που θα συνεργαστώ ξανά με τον Πέτρο Φιλιππίδη (σ.σ.: είχαν ξαναδουλέψει στον “Μπακαλόγατο”)» λέει στην «Espresso» η Θάλεια Ματίκα.

Η αγαπημένη ηθοποιός κάνει αναφορά στη δύσκολη εποχή που βιώνει η χώρα μας σημειώνοντας: «Θα κάνουμε μια κωμωδία για να περάσει όμορφα ο κόσμος. Αντιλαμβανόμενοι ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα, θα φροντίσουμε για προσιτό εισιτήριο».


ΣΠΥΡΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...