Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Δύο θεατρικές παραστάσεις: "Δούλες" και" Μοναξιά στην Άγρια Δύση" στο Νέο Ελληνικό Θέατρο Γιώργου Αρμένη

ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ στις 21 :15 , από 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στο Νέο Ελληνικό Θέατρο Γιώργου Αρμένη θα παρουσιάζεται το έργο "ΜΟΝΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ"  του Μάρτιν Μακντόνα σε σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ οι: Τίτος Λίτινας-Γιώργος Πολυχρονόπουλος-Πέτρος Γούτης-Μελίνα Χιλέλη

Δύο Ιρλανδοί αδελφοί, ο Κόλμαν και ο Βαλέν, ζουν μαζί στο πατρικό τους σπίτι. Μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του πατέρα τους από τον μεγάλο αδελφό (Κόλμαν), έχουν μοναδικό σκοπό να πληγώνει ο ένας τον άλλο. Οι προσπάθειες του ιερέα Γουέλς και της μικρής Γκερλήν να συμφιλιώσουν τα δύο αδέλφια δεν καρποφορούν. Έτσι οι δύο οδηγούνται σε ένα μονόδρομο πρωτοφανούς αντιπαλότητας. Το τέλος είναι σκληρό και για τους δύο.
 
Από ΤΕΤΑΡΤΗ έως ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙς 21 :15 από 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στο Νέο Ελληνικό Θέατρο Γιώργου Αρμένη θα παρουσιαστούν   "ΟΙ ΔΟΥΛΕΣ" του Ζαν Ζενέ σε σκηνοθεσία: Εφη Μουρίκη.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Κατερινα Παπουτσάκη-Έφη Μουρίκη-Μάρα Μοτάκη.

Δύο υπηρέτριες, η Σολάνζ και η Κλαίρ, σχεδιάζουν τον φόνο της κυρίας τους. Δύο αδελφές, που είναι υπηρέτριες, παρασύρονται σε ένα παιχνίδι κυριαρχίας βασανίζοντας η μία την άλλη. Είναι εθισμένες στην αλλαγή ρόλων. Γίνεται η καθεμιά τους κυρία, για να μπορέσουν να χαρούν το μεγαλείο της εξουσίας της κυρίας και να ταπεινώσει η καθεμιά τους με την σειρά της την άλλη. Αυτό άλλωστε είναι που τις κρατάει στην ζωή. Αγαπούν και μισούν θανάσιμα την Κυρία και τους ίδιους τους εαυτούς τους και εγκλωβίζονται σε μια φαντασίωση αλλαγής προσώπων και ταυτοτήτων, που τις οδηγεί στην αυτοκαταστροφή.
 
Νέο Ελληνικό Θέατρο Γιώργου Αρμένη
Σπ. Τρικούπη 34 και Κουντουριώτου
Εξάρχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...