Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Ένα παραμύθι και μια έκθεση για τον ουτοπικό έρωτα


Πίνακες εμπνευσμένους από το παραμύθι του Βαγγέλη Ηλιόπουλου με τίτλο «Θάλασσες του έρωτα ουτοπικές» θα εκθέτει η εικαστικός Έφη Βάγκνερ στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καβάφης» της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων από τις 11 Μαΐου και για λίγες μόνο μέρες.
Όπως όλα τα αληθινά παραμύθια, τα 100 και πλέον ατμοσφαιρικά έργα της έκθεσης θα απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και θα έχουν κεντρικό θέμα το νερό και τις φιγούρες από τον κόσμο του βυθού.
Τα έργα της Έφης Βάγκνερ θα δημιουργήσουν μια ονειρική αίσθηση στον χώρο της Τεχνόπολης και θα οδηγήσουν τον επισκέπτη στην αποκωδικοποίηση της αλληγορίας του έρωτα. Ξεκινώντας ένα βιωματικό ταξίδι μέσα από τους πίνακες, ο θεατής θα παραδοθεί σε συνειρμούς και όνειρα για ουτοπικούς έρωτες.
Μέσα από τη συνεργία των τεχνών τους, ο συγγραφέας Βαγγέλης Ηλιόπουλος και η εικαστικός Έφη Βάγκνερ, θα επιδιώξουν ένα αισθητικό αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας σε μια έκθεση την οποία επιμελείται η ιστορικός Τέχνης, Ίρις Κρητικού.
Πληροφορίες: «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, Αίθουσα «Κωνσταντίνος Καβάφης», Πειραιώς 100, Γκάζι. Είσοδος ελεύθερη. Διάρκεια έκθεσης 11 – 18 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...